Ljetna sezona u znaku je jarkih ruževa
Ljetna sezona u znaku je jarkih ruževa

Ljetna sezona u znaku je jarkih ruževa

Ljeto nam je došlo, a samim tim i prilagođeni ljetni make up. S obzirom na tople dane koristimo nešto laganije proizvode koji teksturom odgovaraju našem tipu kože. Da bi nam koža bila njegovana potrebno je uložiti dosta vremena kako bismo našli odgovarajuće proizvode. Ljeti je preporuka koristiti proizvode nešto laganije teksture zbog topline i prekomjernog sjaja kože. Osim toga, ovog ljeta u modi je lagani make up look s naglašenim usnama, a za usne biramo jarke ruževe.

Fuksija je IT boja sezone

Kada govorimo o jarkim ruževima, posebno bismo izdvojili boju fuksije kao ultimativni trend. Predlažemo lagani make up s naglašenom maskarom i bojom fuksije na usnama. Osim boje fuksije u trendu su i ostale jarke boje koje će na poseban način istaknuti nešto prozračniji make up i vaše usne učiniti neodoljivima. Potrebno je uložiti u kvalitetne ruževe koji se neće brzo skidati, niti mrviti s vaših usana već imati postojanu teksturu. Bilo da je riječ o mat ružu ili s onim kremastije teksture koji se laganije nanosi potreban je kvalitetan proizvod. Kod matiranog ruža potrebna je preciznost kod nanošenje pa ako u tome niste vješti, predlažemo nešto kremastiju teksturu ruža.

Da bi make up na vašem licu bio postojan kroz cijeli dan, osim kvalitetnih proizvoda potrebno je ispravno njegovati kožu. Koža je zapravo organ koji je vrlo zahtjevan za brigu i osobito treba biti uporan u koracima kako bi skincare rutina bila ispravna. Potrebno je svaki dan očistiti lice, nanijeti hidratantnu kremu sa SPF faktorom koji je must have kada je vani toplo. Sve su to koraci koji će vas dovesti do razine u kojoj ćete lakše birati i odgovarajuće make up proizvode. Za usne bismo preporučili njegu sa SPF balzamom i hidrataciju prije samog nanošenje ruža. U nastavku izdvajamo jarke ruževe koji će vam se sigurno svidjeti.

Bobbi Brown Luxe Lip Color
CHANEL ROUGE ALLURE VELVET – 44 LA DIVA
CHANEL ROUGE COCO – 440 ARTHUR
Mac Love me lipstick
NARS AUDACIOUS LIPSTICK – GERALDINE
NYX PROFESSIONAL MAKEUP MATTE LIPSTICK – SHOCKING PINK

Foto: Instagram, Bobbi Brown, Chanel, Nars, Nyx Profession

Učitati još
Zatvori