Polka dot manikura je proljetni favorit

Polka dot manikura je proljetni favorit

A post shared by Madeline Poole (@mpnails) on

Uredni i njegovani nokti jedan su od svakodnevnih imperativa, a lijepa manikura je poput modnog dodatka koji odražava našu osobnost. Boju noktiju volimo kombinirati uz outfite, tražimo nešto što će se najbolje uklopiti uz dnevne kombinacije ili možda u potpunosti od njih odskakati, da unese živost u cjelokupni look.

Polka dot manikura

Srećom, društvene su mreže nepresušno vrelo inspiracije kada je riječ o manikurama. Prošle godine smo vidjeli najavu motiva točkica koji su doživjeli veliki boom, a nova proljetna sezona nastavlja takozvani polka dot trend u najrazličitijim oblicima. Točkice, točkice i samo točkice, mogu vaše nokte ukrasiti i sasvim decentno, iako vjerojatno zamišljate razmjerno upečatljivu manikuru.

A post shared by bianca (@worryaboutitlater) on

Polka dot podrazumijeva i samo jednu točku pri korijenu ili pri vrhu nokta, točke mogu biti različite veličine, a mogu se i pozicionirati u paru. Jednako dobro izgledaju u kombinaciji s prozirnim lakom, kada se ocrtava samo jedna točka u boji, kao i s nude lakovima ili nekim jarkijim nijansama. Klasično “točkanje” cijelog nokta također može rezultirati minimalističkom manikurom, ako se primjerice koriste minijaturne točkice na prozirnoj podlozi. A možete i sve zašareniti točkicama u boji za veseliji dan.

Postiže se jednostavno, čak i u kućnoj radinosti. Bazu odaberite sami i nalakirajte nokte u boji kojoj želite. Točkice se mogu aplicirati umakanjem štapića za uši ili ukosnice u lak druge boje, a za kraj stavite premaz s prozirnim lakom za dodatno učvršćivanje manikure.

Malo drugačiji dojam vašim će noktima podariti francuska manikura na novi način, odnosno točkice koje se nalaze pri samom vrhu nokta. U nastavku donosimo malo inspiracije za ovaj proljetni trend koji s lakoćom može osvanuti i na vašim noktima.

A post shared by COLINE (@coline) on

A post shared by DRYBY (@drybylondon) on

A post shared by @lackfein on

A post shared by @lackfein on

A post shared by @lackfein on

A post shared by Madeline Poole (@mpnails) on

Učitati još
Zatvori