Top tri tretmana za besprijekornu liniju bez celulita ususret ljetu

Top tri tretmana za besprijekornu liniju
bez celulita ususret ljetu

Koliko često ste čuli odgovore: celulit na nogama, celulit na rukama, opuštena koža iznad koljena, salo na trbuhu? Pitanje je, naravno, o kritičnim zonama koje većinu žena najviše muče. Te male nepravilnosti koje primjećujemo na samima sebi različite su od osobe do osobe, no kritična područja oko kojih se najčešće stvaraju nesigurnosti upravo su ta spomenuta – trbuh i bedra, ponekad nadlaktice i leđa.

Odraz u ogledalu svakome od nas otkriva male nepravilnosti kojih se želimo riješiti kako bismo se osjećali bolje i slobodnije, kako bismo se osjećali ugodno i bezbrižno u svome tijelu, osobito tijekom onih najtoplijih dana koji dolaze, a koji znače i oskudnije odijevanje. Male nepravilnosti koje primjećujemo na samima sebi različite su od osobe do osobe, no kritična područja oko kojih se najčešće stvaraju nesigurnosti su trbuh i bedra, ponekad nadlaktice i leđa. Kako se riješiti tih sitnih nepravilnosti i osjećati bolje u svojoj koži, kako se riješiti celulita? Savršeni početak krije se u zdravom načinu života i pravilnoj prehrani u kojima se krije i tajna dugoročnih rezultata, a kako bismo se svih sitnih nepravilnosti riješili što brže i efikasnije, danas su tu i vrhunski uređaji i učinkoviti tretmani.

TRETMANI ZBOG KOJIH ĆETE SE DO LJETA OSJEĆATI BOLJE NO IKAD U SVOJOJ KOŽI

U borbu protiv omraženog celulita, opuštene kože i tvrdokornih masnih naslaga krećemo uz pomoć vrhunskih tretmana dostupnih na tržištu, a za što bolje krajnje rezultate, preporučujemo vam savjetovanje s nutricionistom gdje se ujedno rade i Seca mBCA 515 medicinska analiza sastava tijela te Styku 3D mjerenje obujma tijela. Više o važnosti medicinske analize sastava tijela uređajem Seca mBCA 515 saznajte ovdjeUpravo ovakvu cjelovitu ponudu i pristup našli smo u Poliklinici Bagatin uz čiju ćete se pomoć do ljeta riješiti onih kritičnih točaka i nesigurnosti. Njihovu cjelokupnu ponudu možete proučiti ovdje, a u nastavku upoznajte tri brza i efikasna tretmana.

Točka 1: Celulit

Bliži nam se ljeto, a celulit postaje najgori neprijatelj svakoj ženi. Nastanak narančine kore na bedrima, stražnjici, trbuhu, iznad koljena i drugim dijelovima tijela uzrokovan je nezdravim načinom života, a reduciranje ovog mrskog neprijatelja često se čini kao nemoguća misija. Kako se riješiti celulita?

Uređaj najnovije generacije, Med Contour Multipower, kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju u cilju efikasnog, sigurnog, bezbolnog i nekirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja neželjenog celulita i zatezanja kože. Tijekom tretmana uklanjanja celulita zajedno djeluju snage ultrazvučne terapije, radiofrekvencije, limfne drenaže i vakuma, koje pomoću faze kompresije i dekompresije uništavaju masne stanice u međustaničnoj tekućini i eliminiraju ih iz tijela.

Uređaj posjeduje čak četiri aplikatora: ‘Body Shape’ za uklanjanje masnih nakupina i razbijanje celulita, ‘Body shape & tight’ za zatezanje i učvršćivanje kože, ‘Drainage’ za limfnu drenažu i poseban aplikator za tretiranje kože lica, tzv.’Face lifting’.

Prema iskustvima klijentica, prvi rezultati vide se odmah nakon prvog tretmana, a u sljedećih nekoliko tjedana dolazaka na Med Contour Multipower postiže se zategnuto i lijepo oblikovano tijelo, bez celulita na nogama i rukama, baš onako kako vi želite. Sve što vas zanima o Med Contour Multipower tretmanu saznajte klikom ovdje.

Točka 2: Lokalizirane masne naslage

Trbuh, bedra i koljena, nadlaktice i leđa najčešća su kritična područja oko kojih ćemo osjećati nesigurnosti i to nerijetko zbog masnih naslaga (uz već spomenuti celulit). Želite li ukloniti lokalizirane masne naslage i pripremiti se za opušteno i bezbrižno ljeto, uz pravilnu prehranu i zdrav način života koji već prakticirate, predlažemo jedan od najpopularnijih tretmana za ovu problematiku. Zerona neinvazivni hladni laser jedinstven je način za smanjenje ili potpunu eliminaciju masnih naslaga na kritičnim područjima, prvenstveno za skidanje trbuha, te istovremeno smanjuje centimetre na vašem trbuhu, stražnjici ili bokovima.

Za vrijeme tretmana hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koju se sadržaj masne stanice izlučuje, a koji potom prirodnim putem odlazi iz tijela kroz limfu i mokraćni sustav. Stoga nakon laserskog tretmana slijedi 30 minuta limfne drenaže, kako bi se masnoća što bolje eliminirala iz tijela. Tretman je u potpunosti neinvazivan, nema nuspojava, nema osjećaja nelagode, a odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Željeni rezultat vidljiv je već kroz dva tjedna.

Mnogobrojna klinička istraživanja dokazala su efektivnost Zerona lasera na preoblikovanje tijela te je kao takav jedini odobren od FDA za reduciranje masnih stanica. Također, klinička studija pokazala je i da je Zerona laser idealno rješenje kod pretilosti zbog čega se često naziva ‘neinvazivna liposukcija’Što je detaljno Zerona hladni laser i kako djeluje pročitajte ovdje.

Točka 3: Opuštena koža tijela

Sada je savršeno vrijeme za početak pripremu našeg tijela za kratke haljinice, bikini i plažu, za što je, većini žena, ipak potrebna mala dodatna pomoć, a to znaju i poznate zvijezde. Venus Legacy je, naime, jedan od najpopularnijih estetskih tretmana među slavnim hollywoodskim glumicama, poput Sofie Vergare, Salme Hayek i Care Delavingne koji ćete i vi obožavati. Zašto je toliko poseban?

Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija inovativan je tretman koji prvenstveno zateže opuštenu kožu, ali i oblikuje vaše tijelo, smanjuje masne nakupine i celulit. Uređaj kombinira čak četiri vrhunske tehnologije: multipolarnu radiofrekvenciju, pulsirajuća elektromagnetska polja te VariPulse i RealTime Feedback tehnologiju. Zajedničkim snagama one daju višestruki učinak: zagrijavanjem kože na ciljanoj temperaturi potiče se stvaranje novog kolagena u koži, ravnanje nabora, uklanjanje ožiljaka i strija, zatezanje kože na tretiranim dijelovima tijela te oblikovanje tijela uništavanjem masnih stanica.

Bez boli, nelagode, fizičkog napora i vremena potrebnog za oporavak, učinkovito se postiže poboljšanje cjelokupnog izgleda kože te željena figura tijela, a rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana. Sve informacije o radiofrekvenciji tijela, odnosno, Venus Legacy tretmanu možete pronaći klikom ovdje.

Foto: Pexels, Unsplash

Učitati još
Zatvori