Peachy beachy summer makeup: Hailey Bieber predstavila ‘it’ look za novu sezonu
Peachy beachy summer makeup: Hailey Bieber predstavila ‘it’ look za novu sezonu

Peachy beachy summer makeup: Hailey Bieber predstavila ‘it’ look za novu sezonu

Svaku sezonu Hailey Bieber predstavi nam novi go to makeup look. Iznimka nije ni nadolazeća ljetna sezona, a osnivačica brenda Rhode podijelila je na svom Youtube i TikTok profilu vrlo jednostavan look koji nosi naziv peachy beachy summer makeup.

Kako ga postići?

Hailey prvo na lice nanosi bestseller svog brenda – Glazing Milk. Naravno, dobar makeup počinje odličnom pripremom kože. Hailey prvo na lice nanosi bestseller svog brenda – Glazing Milk. “Tako je sjajan i hidratantan i dobar za barijeru kože, a nije težak”, rekla je buduća mama, koja je ranije ovog mjeseca najavila da očekuje svoje prvo dijete. Zatim stavlja Peptide Glazing Fluid i kreće s obrnutim konturiranjem. Koristi Dolce Glow’s Contour Self-Tanning Sculpt and Glow. “To nije samo bronzer u sticku – on postaje brončan i ima funkciju samotamnjenja”, objasnila je u videu.

Korektor koji Hailey koristi za ovaj look je Hourglass Vanish za koji kaže da se lijepo stapa s kožom. Zatim koristi Hydrating Skin Tint istog brenda, koji Hailey naziva “savršenom stvari za ljeto”, a nakon njega puder u prahu koji pomaže da koža izgleda “sjajno, a ne masno”. Završni touch peachy beachy summer makeupa je pomalo tajanstven. Skrivajući rumenilo od kamere, Hailey je prvo nanijela rumenilo u terracota nijasna, a zatim i ono u ružičasto-narančastoj nijansi koje je vjerojatno i inspiracija iza ovog ljetnog makeup looka.

 

Iako nije potvrđeno, vjerujemo da je ovo mali sneak peek u novi Rhode proizvod – višenamjenska rumenila. Hailey je najavila lansiranje novog proizvoda ranije ovog mjeseca, a obožavatelji brenda ne mogu dočekati Rhode novitet.

@haileybieber

summer grwm @Hourglass Cosmetics 🤍☀️

♬ original sound - Hailey Bieber

Foto: Instagram (@haileybieber), TikTok (@haileybieber)

Učitati još
Zatvori