Sugar Plum Fairy makeup: Novi look Hailey Bieber je vodeći trend za hladne dane
Sugar Plum Fairy makeup: Novi look Hailey Bieber je vodeći trend za hladne dane

Sugar Plum Fairy makeup: Novi look Hailey
Bieber je vodeći trend za hladne dane

Hailey Bieber postavila je brojne trendove u modnoj, ali i beauty industriji. Influencerica i osnivačica Rhode beauty brenda poznata je po svom stilu, a kopiraju je mnogi. Nakon glazed donut manikure i glazed skin trenda koji su postali planetarno popularni nakon što ju je Hailey debitirala, bob frizure zbog koje su skoro svi skratili kosu te brownie glazed usana, sada je na red došao novi beauty trend. Naime, na svom TikTok profilu, Hailey je podijelila step by step rutinu novog makeup looka.

Sugar Plum Fairy makeup

Strawberry makeup obilježio je ljeto, a sada je Hailey Bieber najavila najnoviji trend za jesen i zimu – Sugar Plum Fairy makeup. Osnivačica beauty brenda Rhode na društvenim mrežama otkrila je svoj go to vibe kada je riječ o makeupu u hladnijim mjesecima. Hailey je na svoj TikTok profil objavila video i napisala: “Kad sam imala 16 godina imala sam ulogu “Sugar Plum Fairy” u Orašaru. Ovo je moja moderna verzija tog makeupa Moj izbor za blagdansku sezonu!”

@haileybieber

when I was 16 I was the Sugar Plum Fairy in the Nutcracker.. this is my 2023 version of that makeup. My go to vibe for the holiday season! 🍬✨

♬ Dance of the Sugar Plum Fairy (Tchaikovsky) - Ian Post

Kako postići ovaj makeup trend?

U videu, Hailey nanosi korektor ispod očiju, svijetlo ružičasto rumenilo na jabučice obraza, suptilni svjetlucavi highlighter i lagani bronzer na obraze i kapke. Zatim je slojevito nanijela svijetloružičasto svjetlucavo sjenilo za oči preko kojeg je stavila sjajilo kako bi dodala više sjaja. Kako bi istaknula vrhove jagodica i vrh nosa, nanijela je još malo highlightera. Sljedeći korak je oblikovanje obrva i crtanje nekoliko pjegica na nosu, zatim je došao red i na olovku za usne. Što se tiče usana, Hailey je odabrala olovku za usne u nijansi šljive, koju je izblendala prstima. Izgled je završila najnovijom nijansom Rhode peptide lip tint balzama za usne – Flavor jelly.

Foto: Instagram (@haileybieber), TikTok (@haileybieber)

Učitati još
Zatvori