Ova hit ljetna manikura inspirirana ’60-ima odmah nas je osvojila

Ova hit ljetna manikura inspirirana
’60-ima odmah nas je osvojila

Usprkos tome što je većina još uvijek u iščekivanju godišnjeg odmora, već osjećamo pozitivne ljetne vibracije zahvaljujući najljepšim i razigranim manikurama. Takozvane ‘swirl’ manikure trenutno gore na društvenim mrežama do te mjere da smo ju i same poželjele isprobati. No, ništa bez pomnog istraživanja o svim mogućnostima koje su pred nama. Na prvu, ova manikura možda izgleda komplicirano, ali nije tako. Sve što je potrebno je odabrati sve željene boje i pustiti mašti na volju, a rezultat će biti najljepša ljetna manikura. Možete ju bez straha napraviti i kod kuće jer nije važno ni ako pogriješite, samo malo podebljate crtu i problem riješen.

‘Swirl’ manikure su ultimativne ljetne manikure s brojnim licima

Pruge su vrlo jednostavne za bojanje – samo se odlučite za smjer i kistom kreirate oblike koji su poput valova. Ova manikura je uistinu svestrana. Možete ju napraviti istom bojom, ali u različitim nijansama, a možete ju napraviti i u duginim bojama – na podlozi ili bez nje za ultimativnu ljetnu negative space manikuru. Ona može prekrivati cijeli nokat ili samo jedan dio, ovisno o vašem raspoloženju. Samo nemojte zaboraviti očistiti kistić prije upotrebe svake sljedeće boje. Cilj je kreiranje uzorka koji je poput veselog vrtloga na vašim noktima. 

Obavezno koristite kvalitetne i visoko pigmentirane lakove za koje znate da se ne razlijevaju tijekom nanošenja. Previše prozirni ili gusti i ljepljivi lakovi mogli bi vam otežati posao. Vjerujemo da je posljednje što želite to da vam jedan loše obojani ‘val’ pokvari cijeli dizajn. Donosimo vam dozu inspiracije u obliku svih najljepših Insta ‘swirl’ manikura.

Učitati još
Zatvori