Ovo je najpopularniji oblik za vašu manikuru u 2021. godini

Već smo vam pisale o tome kako će mikro french manikura biti jedan od najvećih nail trendova u ovoj godini, a sada je poznato i koji se oblik noktiju nametnuo kao ‘must’ za 2021.

Soft square – hit oblik noktiju za 2021. godinu

Soft square ime je ovog novo-starog trenda koji kulminaciju svoje popularnosti ponovno doživljava u 2021. godini.

Sigurno ste primijetile kako su se nail trendovi posljednjih godina počeli kretati u smjeru praktičnosti i nosivosti, pa su tako u središte pozornosti iz sezone u sezonu dolazile vrlo jednostavne i minimalističke manikure te stilovi koje je lako za održavati. Oblik noktiju kojeg nazivaju ‘soft square’ ekstenzija je postojećih trendova koji su osvojili mlade žene užurbanih i dinamičnih životnih stilova, pa iako ne predstavlja ništa revolucionarno, ipak je jedan mali twist koji unosi svježinu u svijet manikura ove godine.

Novo lice četvrtastih noktiju

Kao što mu ime govori, soft square oblik noktiju je mekša verzija četvrtastih noktiju, a pritom su rubovi nokta lagano zaobljeni i stilizirani na način da cijela četvrtasta manikura djeluje suptilnije i nježnije.

Nail artisti diljem svijeta ovaj stil vole kombinirati uz decentnu francusku manikuru ili pak laskave nijanse ‘nude’ lakova za nokte. U svakom slučaju, krajnji rezultat je vrlo moderan, minimalan i decentan, a opet na krilima ovog novog trenda osvježavajuć i aktualan. Još par ideja za vašu novu soft square manikuru donosimo vam u nastavku.

Foto: Instagram

0