Znate li koji sastojci su ključni za prve bore u 20-ima?
Znate li koji sastojci su ključni za prve bore u 20-ima?

Znate li koji sastojci su ključni
za prve bore u 20-ima?

U današnjem svijetu, gdje su ljepota i mladolikost često visoko cijenjene, mnogi ljudi razmatraju upotrebu anti-aging proizvoda, kao i raznovrsnih tretmana, kako bi očuvali i unaprijedili svoj izgled tijekom godina. Međutim, koliko rano je prerano? Popularizacija skincarea zavela je i mališane pa sada na društvenim mrežama možemo vidjeti elaborirane rutine njege djece u osnovnoj školi. Jednako tako, kao netko tko je 20-e prošao, nemoguće je ne zapitati se kako uz sve što život tada nudi – itko ima vremena za razmišljati o anti-agingu?!

Najuzbudljivije godine života, u kojima iz djeteta izrastate u odraslu osobu – ali niste još sasvim samostalni – doista ne biste trebali potratiti na razmišljanje koliko brzo u rutinu morate uključiti retinol i što ako vam ne odgovara vitamin C. Nije tajna kako se anti-aging sve ranije preporučuje jer prevencija je ključ zadržavanja elastične i mladolike kože u budućnosti kada će nam biti najpotrebnije. Ipak, volimo reći kako u 20-ima postoji sveto trojstvo skincarea: čistači, hidratacija i SPF. Upravo posljednja dva intenzivno rade na vašem pomlađivanju, a pritom kompletno neinvazivno.

Nivea Cellular Expert Filler hijaluronski serum

Anti-aging u 20-ima

Vjerovali ili ne, najbolji anti-aging koji možete započeti u 20-ima je redovita hidratacija i obavezno nošenje zaštite od UV zračenja neovisno o vremenu ili godišnjem dobu. Naime, redovito zaboravljamo kako je upravo najizraženiji oblik starenja uzrokovan UV zračenjem. To znači da ako počnete koristiti UV zaštitu redovito i što ranije u životu, to ćete lakše izbjeći starenje uzrokovano suncem te izgledati značajno manje naborano čak i u zrelim godinama. Uz to, SPF nas štiti od hiperpigmentacije, ali i od melanoma odnosno raka kože koji je, nažalost, u konstantnom porastu.

Drugi trik jest korištenje kvalitetne hidratacije na dnevnoj bazi. Vašoj koži, ovisno o uvjetima u kojima (i kako!) živite, najčešće fali hidratacije što zbog previše, a što zbog premalo vlage u zraku. Kod gubitka vlage, koža dobiva beživotan i suh izgled, uz koji dolazi i pregršt finih linija koje postaruju izgled. Dehidrirana koža se razlikuje od zrele kože po tipu finih nabora koji su posebno vidljivi duž obraza, oko usana i okoloočnog područja, a koji mogu nestati čak i od jednog korištenja hidratantnog proizvoda. Upravo zato, u rutinu se isplati uložiti jedan kvalitetan hidratantni serum – baš poput novog Cellular Expert Filler hijaluronskog seruma brenda Nivea.

Nivea Cellular Expert Filler hijaluronski serum

Upoznajte Cellular Expert Filler hijaluronski serum

Novi Nivea Cellular Expert Filler hijaluronski serum idealan je za sva godišta, a nama se čini fantastičnim upravo za prvi anti-aging. Prije svega, jer je prikladan za sve tipove koža, pa i za osjetljivu kožu, a u 20-ima i dalje češće problema imamo s prištićima i mrljicama, pa je bitno potražiti proizvod koji na njih neće negativno utjecati.

Nadalje, serum je obogaćen s dva sastojka koja prirodno pronalazimo u koži što znači da učinkovito aktivira stanice kože. Visoko je podnošljiv i fantastično ublažava prve znakove starenja – bilo da je riječ o mimičkim finim linijama ili dehidracijskim linijama. Prvi je hijaluronska kiselina, koja se u ovom serumu nalazi u mikro formuli te snažno hidrira, ali i potiče zadržavanje vlage u koži te popunjava bore. Druga je glicerin, još jedan fantastičan ovlaživač koji čini kožu glađom i podatnijom jer je omekšava.

Nivea Cellular Expert Filler hijaluronski serum

Tjedan dana čini razliku

Uz to, Nivea Cellular Expert Filler hijaluronski serum ima i fantastične rezultate. Već nakon tjedan dana svakodnevnog korištenja primijetit ćete da je koža zategnutija i glađa te da su sitne linije manje vidljive. Drugi tjedan ten je vidno poboljšan, ujednačen, hidriran i nove bore se ne pojavljuju.

Uz to, ovaj serum se može koristiti u jutarnjoj i u večernjoj rutini njege i izrazito lako se kombinira uz druge aktivne sastojke. Također, ujutro će uz hidratantnu kremu ili SPF kožu učiniti još podatnijom i spremnijom za šminkanje.

Foto: Nivea, Unsplash, Pexels, iStock

Učitati još
Zatvori