Najbolji ruževi za usne koji će izdržati cijelu (novogodišnju) noć

Najbolji ruževi za usne koji će izdržati
cijelu (novogodišnju) noć

@ruerodier

Nova godina je pred vratima, a ostalo je vremena tek za posljednje pripreme – odjevna kombinacija spremna je da zablistate u najluđoj novogodišnjoj noći te još treba odlučiti koji će party make up zaokružiti outfit. Ako nemate ideje, možete se inspirirati nekim od pet prijedloga za make up u novogodišnjoj noći o kojima smo nedavno pisali, a imaju trendi predznak pa s njima nema greške.

Koji god make up look odabrali, ruž za usne bit će njegov ključni dio bez kojeg je cijeli look nezamisliv. Bez obzira na to hoćete li nositi vječnu crvenu, odvažnu boju vina ili neutralne nijanse nude i boje vina, svima nam je važna jedna stvar – da ruž na usnama potraje što je duže moguće! Svi se želimo zabaviti i isplesati, a da pritom ne moramo konstantno obraćati pozornost na to je li nam ruž na “mjestu”.

Najbolji ruževi za doček 2019.

@jennycipoletti

Kako biste bili bezbrižni na najboljem partyju u cijeloj godini, izdvojili smo deset odličnih ruževa za usne koji će i pri odlasku doma izgledati jednako kao kad ste krenuli na tulum. Svaki od ruževa na usnama će ostaviti prekrasan, bogato pigmentirani trag, a pritom ne trebate strahovati od isušivanja usana jer im je plus što će ih i hidratizirati pa ste cijele noći jednostavno – bezbrižni! Ako vam još nedostaje sitnica poput savršenog ruža za usne, vjerujemo kako ćete među našim favoritima pronaći idealnu nijansu koja će potrajati cijele noći!

Učitati još
Zatvori