Najpoželjnije trendi frizure koje ćemo nositi ove godine

Najpoželjnije trendi frizure koje
ćemo nositi ove godine

Svaki novi početak savršeni je trenutak za promjenu. Jedan od novih početaka koji uvijek s nestrpljenjem iščekujemo, jer donosi onaj neodoljivi osjećaj beskrajnih mogućnosti, je početak nove godine. Uz novogodišnje odluke koje uključuju sve od zdravijih navika do novih hobija, prvi dani nove godine uvijek donose želju za promjenom izgleda. Jedna od najjednostavnijih, ali i najefektnijih, bez sumnje je promjena frizure. U samo jednom posjetu frizeru i nekoliko pravih rezova, nova frizura nosi moć transformacije. Od suptilnih promjena koje uključuju minimalnu promjenu dužine ili decentnu promjenu boje kose do drastičnih rezova, odabira je bezbroj. Ako, baš poput nas, razmišljate o šišanju, među najvećim beauty trendovima najavljenim za 2020. godinu lako ćete pronaći savršenu frizuru za sebe.

Tri itfrizure za 2020.

Vrhunski frizeri i popularne trendseterice, koje su svoj look promijenile uoči nove godine, najavili su tri velika trenda iz svijeta frizura koji će obilježiti godinu ispred nas.

Paris Street Style

Kada govorimo o savršenoj frizuri, bob i lob su još uvijek očiti favoriti. Jednostavne za održavanje i stiliziranje, bob i lob frizure donose onaj chic izgled uz minimalno truda i brige. Kako će izgledati ove godine? Ravni i odvažni blunt bob ponovno se vraća, ali s dodatkom suptilne gradacije.

I dok će se neki odlučiti za veliki rez i efektni bob, mnogi će ove godine poželjeti povratak dužim uvojcima. Faza puštanja uvijek je nezgodna, no beauty trendovi donose savršeno rješenje za poludugu kosu. Inspirirana kultnom frizurom Rachel Green iz prve sezone Prijatelja, ali u novom, osvježenom i bitno modernijem izdanju, poluduga kosa s nekoliko slojeva istaknula se među najpoželjnijim frizurama i najvećim beauty trendovima za 2020..

Ako ne želite promjenu kada je o dužini riječ, duge šiške trendi su odabir koji će osvježiti svaku frizuru i odlično pristajati svakoj dužini, a najviše pažnje u 2020. plijenit će u kombinaciji s dugim uvojcima.

Kako izgledaju tri hit frizure? Inspiraciju koju ćete ponijeti sa sobom prilikom sljedećeg posjeta frizeru donosimo u nastavku.

Blunt bob s suptilnom gradacijom

chrisjones_hair
@chrisjones_hair

Rachel cut za novo vrijeme – poluduga i slojevita

Olivia Palermo
Olivia Palermo

Duga kosa, duge šiške

jeanettemadsen
@_jeanettemadsen_

Foto: IMaxTree, Instagram

Učitati još
Zatvori