Je li ovo najbolja maskara na tržištu? Daje efekt umjetnih trepavica, a možete je kupiti i kod nas
Je li ovo najbolja maskara na tržištu? Daje efekt umjetnih trepavica, a možete je kupiti i kod nas

Je li ovo najbolja maskara na tržištu? Daje efekt umjetnih trepavica, a možete je kupiti i kod nas

Pronaći pravu maskaru nikada nije lako. Ona mora biti izdržljiva, ne smije se trusiti i razmazivati, trepavice ne smije sljepljivati i mora im dati volumen i duljinu. Puno je to zahtjeva za jedan, realno, mali proizvod. Ipak, znamo zašto sve to tražimo, ne želimo nakon nekoliko sati nošenja izgledati kao pande s crnim kolutovima oko očiju jer nas je maskara iznevjerila.

Osim tehničkih stvari, posao maskare je da uljepša naše trepavice – logično. Neke ni to ne odrađuju kako spada. Poseban je to problem ako imate one ekstremno ravne trepavice. Tada vam treba maskara koja će trepavice držati na mjestu jednom kada je nanesete nakon uvijanja. Ipak, čini se da smo pronašli sveti gral maskara, onu brenda Thrive Causemetics. Njezino ime je Liquid Lash Extensions Mascara.

najbolja maskara
Liquid Lash Extensions Mascara

Najbolja maskara na tržištu?

Baš kao što njezino ime kaže, ljudi je nazivaju “umjetnim trepavicama u tubi”, uz to, njezina formula je veganska. Ova maskara na tržištu je od 2017. godine i njezina popularnost samo raste. Ono što je razlikuje od ostalih maskara su polimeri koje sadrži, a koji se ‘omotavaju’ oko trepavica kako bi stvorili iluziju ekstenzija trepavica. Ono što bi vas moglo iznenadi je četkica ove maskare, dlačice na njoj su gumene i kratke, ali zaista rade dobar posao.

Ova maskara navodno je toliko dobra da trepavice navečer izgledaju isto kao ujutro. Istovremeno, nju je lako skinuti bez nepotrebnog ribanja i pretjeranog pritiska na očima. O popularnosti maskare govori i činjenica da se svake minute proda pet primjeraka. Cijena ove maskare je 24 dolara, odnosno oko 22 eura.

Ova maskara uspješno će naglasiti vaše trepavice, ali ih neće slijepiti niti će se na njima stvoriti grudice. Definirat će ih, podići i izdužiti, sve ono što bi dobra maskara trebala raditi. Možete ju nabaviti na njihovoj stranici. Inače, ona dolazi u tri boje – klasičnoj crnoj, plavoj i smeđoj. Plavu ćete koristiti ako imate zelene ili smeđe oči, smeđu ako želite mekši i topliji pogled, a crnu kada želite klasični look.

FOTO: Instagram (@idaerikssoon, @tatlafata), Thrive Causemetics

Učitati još
Zatvori