Mousse za tijelo je nova neodoljiva poslastica za njegu kože

Mousse za tijelo je nova neodoljiva
poslastica za njegu kože

Vrijeme sasvim klasičnih mazalica za tijelo je iza nas. Beauty brendovi konstatno rade na razvoju novih i još boljih proizvoda, a u njezi kože pojavljuju se sve zanimljivije teksture. Klasičnom losionu i mlijeku za tijelo sada spremno konkurira i mousse, koji smo više navikli smatrati desertom, no njegujućim proizvodom za kožu. Pa ipak, ima nešto podjednako slasno u mousseu i kada je namijenjen svijetu ljepote.

Mousse za tijelo – neodoljiva mazalica

Ove godine mogao bi se dogoditi pravi boom proizvoda mousse teksture, a jedan od predvodnika ovog trenda je NIVEA, koja je na tržište upravo lansirala tri proizvoda s ovom božanstvenom teksturom.

Dijelić wellness atmosfere u svaku kupaonicu unosi i Afrodita sa svojim 100% SPA mousseom za tijelo, a sama formula proizvoda, osim nježnom, pahuljastom i pjenastom teksturom, također osvaja neodoljivim mirisnim notama, koje su u službi relaksacije ili razbuđivanja. Mousse za tijelo najčešće je namijenjen suhoj i dehidriranoj koži, koju hrani njegujućim sastojcima i dragocjenim uljima. Istovremeno, na koži je lagan poput pera i trenutačno se upija, pa nećete imati ni osjećaj da ga nosite na koži. Nekoliko mousse proizvoda za tijelo pronađite u nastavku.

Foto: Instagram, Afrodita, NIVEA, philosophy, Betty Barclay, Organic Shop, Kneipp

Učitati još
Zatvori