Brzinski trik s maskarom uz koji će čak i najkraće trepavice izgledati dugo i bujno
Brzinski trik s maskarom uz koji će čak i najkraće trepavice izgledati dugo i bujno

Brzinski trik s maskarom uz koji će čak i najkraće trepavice izgledati dugo i bujno

Ako nešto može u trenu zaokružiti cijeli look, to je maskara. Čak i ako se malo otmete kontroli sa sjenilima, bojama i tušem, garantiramo da će sve igledati bolje jednom kada stavite maskaru. Ona naprosto daje ono nešto. Ona naglašava oči i stavlja ih u prvi plan, a idealno je kada pronađemo onu savršenu zbog kojih nam trepavice izgledaju kao da smo stavili umjetne.

Osim toga, dovoljna je samo maskara u boji da biste naglasili svoju boju očiju. Tada vam ne treba ništa drugo. Za naglašavanje smeđih očiju birajte plave i ljubičaste maskare, za zelene oči bordo i crvene, a one dobro izgledaju i na plavim očima. Čak i ako nemate puno druge šminke na licu, jednom kada stavite maskaru to će vašem looku dati novu dimenziju i izgledat ćete sređenije.

No kako izvući najbolje od maskare?

Mascara Cocktailing

Tu je važno malo se poigrati različitim formulama i znati što nam treba. Srećom, maskara se jednostavno koristi i jedan je od komada šminke koje u svojim torbicama imaju čak i oni nevješti. Jednostavan je i trik koji nakon kojeg će vam trepavice izgledati bolje nego ikad. U pitanju je Mascara Cocktailing.

Kao što vam i samo ime možda otkriva, ključ je u kombiniranju raznih formula. Primjerice, ako želite volumen i dužinu, najprije nanesite sloj maskare koja produljuje trepavice, a na nju nanesite maskaru za volumen. To će vam dati onaj dramatičan voluminozni izgled, a nećete žrtvovati duljinu.

Ako želite prirodan izgled, ali da trepavice budu uvijene, najprije nanesite dva sloja maskare za uvijanje, a onda na to stavite onu za produljivanje. Također, ključno je da slojeve nanosite prije nego se prijašnji osuši – tako ćete izbjeći grudice.

Uz ovaj jednostavan trik baš svaki puta možete postići da svu pažnju privučete na svoje oči. One će biti zvijezda vašeg looka, a baš svi će vas pitati da im preporučite maskaru.

Učitati još
Zatvori