Antivalentinovske manikure za sve kojima su srca na noktima dosadila
Antivalentinovske manikure za sve kojima su srca na noktima dosadila

Antivalentinovske manikure za sve kojima
su srca na noktima dosadila

Veljača je, mjesec ljubavi, sve je u znaku Valentinova i sa sadržajima za parove nas bombardiraju sa svih strana. Naravno, jasno nam je svima, zauzetima i slobodnima, sve je to marketing i on najčešće pali. Postoje ljudi kojima Valentinovo zaista jest jedan poseban dan koji vole obilježiti. S druge strane su oni kojima je to dan kao i svaki drugi i koji ne vjeruju u pokazivanje ljubavi samo na taj jedan datum.

Žene, pak, u koju god skupinu od gore navedenih spadale, često za veljaču biraju prikladne valentinovske nokte. Oni su mahom crveni ili ružičasti i najčešće su na noktima iscrtana srca. Naravno, s godinama je valentinovski nail art evoluirao i sada su to stvarno mala umjetnička djela na noktima, ali što je sa svima koji ne žele valentinovske nokte?

Manikure za veljaču koje nisu u znaku Valentinovog

Ako ste vi u toj skupini, ne brinite, pronašli smo fora i elegantne dizajne i za vas. Ipak, nitko nigdje nije striktno rekao da baš u veljači na noktima moraju biti srca. Zašto bi morala biti? Stoga, za sve kojima je dosta srčeka u svim oblicima, a tako i ružičaste i crvene boje, donosimo antivalentinovske manikure.

Na jednom mjestu trudili smo se okupiti manikure da duge i za kratke nokte, i za sve oblike noktiju. Sve to kako bismo vam dali što više izbora i inspiracije ako vam je planu posjet noktarici. U moru valentinovskih noktiju, kojih je i njoj vjerojatno već puna kapa, vi izaberite baš neke “antivalentinovske”.

Trudili smo se, također, izabrati elegantne dizajne kako bismo se što više odmakli od trenutno popularnih ultra šarenih manikura. Nekako je postalo popularno da na noktima ima što više detalja, ali mi želimo uredne nokte, koji su nosivi i ako ne pripadate generaciji Z. No ne dajte da vas zavaramo, to što kažemo da smo birali elegantne, ne znači da smo birali dosadne nokte. Oni su itekako efektni i sigurno ćete skupiti hrpu komplimenata za njih.

Učitati još
Zatvori