Manikure sa zabavnim uzorkom koje izgledaju elegantno na dugim i kratkim noktima
Manikure sa zabavnim uzorkom koje izgledaju elegantno na dugim i kratkim noktima

Manikure sa zabavnim uzorkom koje izgledaju
elegantno na dugim i kratkim noktima

Nail art je zeznuta stvar. Ako je napravljen dobro, on izgleda jako efektno i nema tko vas neće pitati gdje radite nokte. Ako je, pak, napravljen loše izgledat će kičasto i neozbiljno, pogotovo ako imate duge nokte. Zato treba biti odmjeren i ne natrpati sve moguće na nokat. Manikure za duge i kratke nokte se razlikuju, ali neke dobro izgledaju na svima.

Ako imate duge nokte, posebno trebate paziti jer ne želite da oni izgledaju ‘jeftino’. Dugi nokti sami po sebi su ‘statement’ i u većini slučajeva treba biti decentan kod odabira nail arta ako želite da budu elegantni. Tu uvijek igra klasična crvena boja, francuska manikura i nude nijanse, ali što kada vam to dosadi, a dosadit će? Tu uskačemo mi s idejama manikura s fora uzorkom koje će dobro i elegantno izgledati bez obzira na duljinu noktiju.

Kod biranja nail arta oni s kratkim noktima imaju nešto veću slobodu. Na njihovim noktima čak i šareno izgleda dobro, a super im stoje i tamne boje. Ako imate kratke nokte, slobodno si dajte oduška i pustite noktaricu da bude kreativna.

O tome hoće li manikura izgledati elegantno ili ne ovisi i oblik nokta. Oni ekstremno dugi i kockasti nokti, koje su proslavile Cardi B, Kylie Jenner i Rosalia, realno, ne izgledaju elegantno ni s francuskom manikurom, a teško da će s bilo kojim drugim uzorkom. Osim toga, nisu ni praktični, a ni work appropriate.

Nokti, prirodnijeg bademastog oblika također mogu dobro izgledati s različitim nail artom. Doduše, i ovdje veliku ulogu igra njihova dužina, što su dulji, to nail art mora biti ‘pitomiji’. Ipak, to što nema neki divlji uzorak na noktima, ne znači da oni nisu fora i zanimljivi. Minimalizam može biti jako efektan, a istovremeno elegantan.

To može biti bilo što od francuske manikure u boji, geometrijskog uzorka, cirkona ili strateški pozicioniranih šljokica. U posljednje vrijeme to su i apstraktni uzorci ili lakovi čiji krajnji izgled se postiže magnetom. U nastavku donosimo manikure za duge i kratke nokte koje će uvijek izgledati elegantno.

Učitati još
Zatvori