Manikura s kojom ne možete pogriješiti jer je baš uvijek u trendu
Manikura s kojom ne možete pogriješiti jer je baš uvijek u trendu

Manikura s kojom ne možete pogriješiti
jer je baš uvijek u trendu

Čini nam se da smo od početka ove godine pisali već o hrpi nail trendova. Bila je tu baršunasta manikura, povratak sedefaste manikure i frencha, a sada su na red došli lipgloss nokti. Radi se o manikuri koja se savršeno slaže s vašim omiljenim sjajilom za usne i koju će obožavati baš sve ljubiteljice elegancije i minimalizma.

Selena Gomez nosi lipgloss manikuru

Ni jedna od najpopularnijih it djevojaka današnjice, Selena Gomez nije joj odoljela. Njezin manikurist Tom Bachik na svom je Instagramu otkrio lipgloss manikuru koju je Selena imala na naslovnici jednog magazina.

U nastavku donosimo kako točno do ove manikure, što ju karakterizira i kako ju nositi.

Što su lipgloss nokti?

Lipgloss nokti zapravo su još jedna decentna manikura koja izgleda izuzetno efektno. Iako je jednostavna, ona nije nimalo dosada. Zapravo je zanimljiv twist na nude nokte. Završetak ove manikure je sjajan, odnosno glossy, ali bez šljokica ili krom praha. Upravo zato je ekstremno nosiva i jako dobro izgleda na kratkim, ali i dugim noktima. Lako ju je uklopiti u svaki stil, a baš kao što sjajilo za usne samo dodatno naglašava prirodne usne, tako i ova manikura naglašava nokte i izdužuje prste. Ono što ovu manikuru izdvaja od obične nude ili prozirne je suptilna ružičasta nijansa.

Kako napraviti lipgloss nokte?

Poanta ovog trenda je staviti naglasak na prirodne nokte. Upravo zbog toga je priprema najvažnija. Nokti trebaju biti njegovani, sređeni, baš kao i kutikula. Tek kada to sve napravite možete se baciti na lakiranje.

Prvi korak tog nail art dijela je odabir pravog laka za nokte. Bitno je da izaberete ružičasti lak, ali onaj koji je prirodne nijanse i pomalo proziran. Upravo to će osigurati da vaši nokti izgledaju prirodno. Na kraju sve završite sjajnim nadlakom koji će noktima dati taj lipgloss sjaj.

Ljepota lipgloss manikure leži u tome što je mogu nositi baš svi. Bez obzira na vaš stil, lipgloss manikura savršeno će se uklopiti. Uz sve to ona je zabavna, a istovremeno je prikladna za baš sve prigode.

Učitati još
Zatvori