Darujemo vas divnim božićnim poklon paketom brenda L’Occitane

Darujemo vas divnim božićnim poklon
paketom brenda L’Occitane

Kada je riječ o božićnim poklonima, u posljednjih nekoliko godina trgovine poznatog beauty brenda L’Occitane postale su nezaobilazna adresa na koju svatko od nas zaviri barem jednom ususret blagdanima, kako bi pronašao savršen božićni dar za svoje bližnje. Možda je riječ o setu njegujućih proizvoda koje si već neko vrijeme žele naše mame, možda imamo plan razveseliti prijateljice simboličnim L’Occitane krekerima ili šarmantnim kuglicama za bor koje kriju beauty iznenađenja, a možda muškarac nastoji pronaći božićni poklon za svoju djevojku ili suprugu za koji vjeruje da će ju oduševiti. Primjetno je tako da su L’Occitane trgovine u božićno doba (ali i u svako drugo doba godine kada tražimo lijepe poklone) postale mjesto okupljanja skoro svih generacija, koje znaju da će ih ovaj poznati francuski brend kozmetike svaki put iznova dočekati s prigodnim i uvijek pomno osmišljenim poklon setovima.

#RealSanta kampanja podsjeća na ono najljepše iz prirode

Svjesni činjenice da je L’Occitane drugo ime za božićne poklone u prosincu, ključni ljudi iza brenda ove su godine osmislili jednu divnu kampanju, koja za simbol ima Djeda Božićnjaka, i to ne bilo kakvog. #RealSanta ime je kampanje koja nas ovih blagdana, više no ikad, uči tome kako je Priroda pravi Djed Božićnjak čije darove trebamo slaviti na dnevnoj bazi. Upravo iz prirode, i čarobnog krajolika Provanse i Juga Francuske dolaze najdragocjeniji sastojci L’Occitane kozmetike, koji se uzgajaju i koriste savjesno, kako bi se sačuvala i održala biološka raznolikost ovog nevjerojatno bogatog ekosustava, čija je budućnost danas ugrožena.

Istinski L’Occitane klasici u šarmantnim (i limitiranim!) božićnim pakiranjima

Jedna od najpoznatijih L’Occitane kolekcija, koja nas je svojim proizvodima uistinu povezala s prirodom, jest ona s karite maslacem. Organski karite maslac nalazi se u samom srcu proizvoda iz ove linije za njegu tijela i njegu ruku, te nam dolazi s afričkog kontinenta. Žene subsaharske Afrike koriste jedinstveni afrički karite maslac već stoljećima za zaštitu i njegu kože, a njegove prednosti osjećamo i mi zahvaljujući L’Occitane kozmetici.

Zanimljivo je da od 1980. godine L’Occitane radi u partnerstvu sa ženama Burkine Faso i stvara održivi lanac nabave karite maslaca. Na početku, uključeno je bilo 100 žena, a danas ih je više od 10.000 i sve rade na razvoju lanca njegove proizvodnje.

Rezultat su proizvodi koji tako divno njeguju kožu, da ćete ih poželjeti nabavljati svaki put iznova i upravo s Karite kolekcijom brojne žene (ali i muškarci) imaju posebnu vezu kada je riječ o njezi i zaštiti svoje kože. Karite kolekcija ovog je Božića još posebnija, jer njeni najbolji njegujući i mirisni proizvodi dolaze u šarmantnim (i limitiranim) božićnim pakiranjima.

Nakon što smo vam predstavili najljepše L’Occitane božićne setove u raskošnim poklon kutijama, ostavili smo prostora za to da vam pokažemo u koliko ljupkim ambalažama ovog Božića dolaze omiljeni Karite proizvodi. Krase ih ilustracije koje nas još jednom podsjećaju na prirodu, ali i na našu ulogu u njenoj zaštiti svakog dana. Darivanjem L’Occitane poklona ovog Božića također darujemo “prirodu”, jer L’Occitane u suradnji sa svojim kupcima radi na zaštiti različitih vrsta i sorti biljaka. Do sada su zaštitili 350 biljnih vrsta, a do 2025. planiraju zaštititi njih 1.000!

Pridružite se i vi #RealSanta kampanji iz L’Occitanea i ovog Božića darujte s prirodom na umu, kupovinom poklona u L’Occitane trgovinama.

A i Journal.hr ususret blagdanima daruje vas! Napišite kratko pismo Djedu Božićnjaku, u njemu istaknite sve svoje male i velike želje i pošaljite nam ga na mail [email protected] s predmetom e-maila L’OCCITANE #REALSANTA. Prijaviti se možete do 23. prosinca do 9 sati, a nakon toga ćemo objaviti jednu sretnicu ili sretnika koji će osvojiti predivan božićni set sa sljedećim proizvodima u žutoj Xmas poklon kutiji:

  • Karite pjena za tuširanje Blagdanski vrtovi -limitirano izdanje, 200 ml
  •  Ultrabogata krema za tijelo Karite s medom – limitirano izdanje, 100 ml
  • Karite krema za ruke – limitirano izdanje, 30 ml

Update: Dobitnica raskošnog L’Occitane seta je Iveta Ivanković-Vlahović. Čestitamo!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori