TikTok je upravo otkrio i luduje za kremom za ruke koju Hrvatice obožavaju već godinama
TikTok je upravo otkrio i luduje za kremom za ruke koju Hrvatice obožavaju već godinama

TikTok je upravo otkrio i luduje za kremom za ruke koju Hrvatice obožavaju već godinama

Jednom kada krene hladnije vrijeme, kiša i vjetar, neizostavna stvar u našoj torbi je krema za ruke. Nosili rukavice ili ne, naprosto zima nije dobro vrijeme za kožu ruku. Osim toga, zimi ruke i češće peremo, zrak u prostorijama je suši zbog grijanja i sve to utječe na naše ruke za koje bismo voljeli da izgledaju njegovano i da budu meke.

Baš zato nam treba krema koja će ih dubinski nahraniti, njegovati i vlažiti, a sve to po mogućnosti bez onog masnog osjećaja na rukama. Također, treba se brzo upijati. To sve, čini se, traže i korisnice TikToka koje su upravo otkrile kremu za ruke koju Hrvatice obožavaju već godinama. Radi se o L’Occitane bestselleru – Intenzivnom balzamu za ruke s karite maslacem.

Loccitane krema za ruke

Slavna L’Occitane krema za ruke u metalnoj tubi s razlogom je dobila svoj kultni status. Ona je gusta i hranjiva, a ruke nakon nanošenja nisu ni masne ni ljepljive. Zapravo, toliko je dobra da je jedna TikTokerica pokrenula cijelu seriju videa u kojima isprobava razne kreme za ruke pokušavajući pronaći dostojnu zamjenu L’Occitane kremi. Zasad nije uspjela.

Kako kaže, L’Occitane krema je teksture kremastog sira i to je prvo što traži kod krema koje isprobava. Dosad nijedna nije bila baš takve teksture, ali mnoge su bile blizu. Ipak, razlikovale su se po mirisu, osjećaju koji ostavljaju na rukama, ali i po cijeni naspram količine koja se dobije. Sve u svemu, ova TikTokerica još uvijek nije našla kremu koja bi se približila ovoj od L’Occitanea.

Po čemu je L’Occitane krema tako posebna?

Prije svega, L’Occitane krema za ruke sadrži 2o% karite maslaca za koji znamo da je iznimno hranjiv i njegujuć. Bogat je omega-3 i omega-6 masnim kiselinama i karitinom, te pomaže hraniti i zaštititi te trenutačno umiriti kožu. Sve ono što nam treba kada hladni zimski zrak nagrize kožu naših ruku.

Ovaj intenzivni balzam može se koristiti na dva načina. Kao obična krema za ruke tako što ćete istisnuti željenu količinu, zagrijati među prstima i nježno umasirati u ruke, ili kao maska za ruke, ali tada morate nanijeti deblji sloj, čekati 10 minuta i utrljati ostatak. Kao maska se treba koristiti dva puta tjedno.

Foto: Instagram (@lemanoir, @fakander)

Učitati još
Zatvori