Neka vaša beauty rutina zamiriše na bananu

Neka vaša beauty rutina
zamiriše na bananu

Ima nešto u mirisima u kozmetičkim proizvodima što nas toliko privlači, a samu kozmetiku čini bitno poželjnijom. Mirisni proizvodi zapravo stvaraju pravu malu spa atmosferu u našoj kupaonici i barem na trenutak nas odvede na neko ljepše mjesto i u neku mirisnu oazu u kojoj uživaju mnoga osjetila.

Kozmetički proizvodi s bananom

Nakon dominacije kokosa, koji je posljednjih nekoliko ljeta bio najpoželjniji miris u kozmetici, ove ga je sezone s trona maknula banana – možda pomalo neočekivan i ne toliko tipičan sastojak kozmetičkih proizvoda, no s druge strane doslovno neodoljiv. O banani u preparatima za njegu počeli smo razmišljati ranije ovog ljeta, kada je Garnier na našem tržištu predstavio genijalne Hair Food maske, a jedna od njih upravo je ona s bananom, namijenjena hidrataciji i regeneraciji suhe kose.

Bananu u proizvodima za njegu kose već nekoliko godina ima i obožavani The Body Shop, koji je uz šampone, regeneratore i maske za kosu, ove sezone predstavio i slasni banana jogurt za tijelo. Novost su i proizvodi s bananom poznatog korejskog brenda TonyMoly, koji je ovu slasnu voćku s kojom nam započinje dan uvrstio u svoj piling i čistač za lice.

Garnier Fructis Banana Hair Food

The Body Shop Banana Truly Nourishing Shampoo

The Body Shop Banana Truly Nourishing Conditioner

The Body Shop Banana Body Yogurt

TonyMoly Banana Cream Foam Cleanser

TonyMoly Banana Peeling Cream

Sephora Lip Balm & Scrub Banana

Demeter Banana Flambee

Lush Sticky Banana sapun

Foto: Pexels, The Body Shop, Lush, TonyMoly,  Demeter

Učitati još
Zatvori