Vizažistica Kourtney Kardashian otkrila je tri trika za savršeni ljetni smokey eye
Vizažistica Kourtney Kardashian otkrila je tri trika za savršeni ljetni smokey eye

Vizažistica Kourtney Kardashian otkrila je tri trika za savršeni ljetni smokey eye

Kourtney Kardashian u posljednje vrijeme nosi samo besprijekorne make up lookove. Nedavno se u Milanu pojavila sa smokey eye šminkom i klasičnom nude bojom na usnicama. Look je bio zavodljiv, a iako „jači“, svejedno je odisao ljetnom vibrom.

Njezina vizažistica Leah Darcy, otkrila je i kako se postiže takav izgled. Kaže, voli ga jer je jednostavan i ne mora biti savršen, a sve što je višak lagano je obrisati vlažnom maramicom. Uz to, neku nude nijansu ruža gotovo sigurno svi imaju doma.

Darcy je otkrila i tri trika uz koja svi mogu do ovakvog ljetnog make upa.

Držite se toplih tonova

„U globalu sam se država toplih tonova kako bi koži udahnula život i kako bi izbjegla da sve skupa izgleda pretamno i predramatično, pogotovo navečer uz flash na mobitelima i fotoaparatima“, rekla je.

Bronzer umjesto sjenila

„S očima sam krenula tako da sam na pregib nanijela toplu smeđu nijansu. Broner odlično funkcionira za ovo i na kraju povezuje kompletni look“, rekla je.

Budite malo neuredni

„Naposljetku sam razmazala crni eyeliner ma gornjem i donjem kapku i sve izblendala“, zaključuje. Upravo ovdje do izražaja dolazi ono da ne trebate biti preuredni jer look ne mora biti savršen. Preko eyelinera možete nanijeti i sjenilo. To će settirati eyeliner, a i moći ćete ga ljepše razmazati, izgledat će mekanije i nježnije.

Čak i ako inače ne nosite puno šminke, ovaj look je idealan. Sama Kourtney Kardashian ili ne nosi šminku ili nosi vrlo decentnu, ali kada nosi jači make up, nosi upravo ovakve lookove.

Make up Kourtney Kardashian savršen je za ljeto

Ovakav look savršen je za ljetne noći pa čak i za svadbene svečanosti. Naglasak je samo na očima, ali ne toliko da one odvlače pozornost od svega drugog. Također, topao je i odlično se slaže s preplanulim tenom.

Naravno, po vlastitom izboru možete dodati i malo šljokica koje su ljeti uvijek in. Također, ako ste malo u strahu od crne boje, možete odabrati i tamno smeđu, također ćete lijepo zaokružiti look.

Učitati još
Zatvori