Kada bismo morale izabrati ‘it’ frizuru 2021., onda bi to definitivno bila ova!

Kada bismo morale izabrati ‘it’ frizuru 2021., onda bi to definitivno bila ova!

Da ste početkom prošle godine bilo kojeg beauty insajdera pitali koji će biti najveći trendovi za kosu u godini koja je pred nama, malo je vjerojatno da bi itko rekao da će izrast, neuredne šiške i kućno bojanje kose zauzeti sam vrh. Ipak, točno se to dogodilo u 2020.

Baš zato razveselile smo se novim trendovima koji su nam stigli s novom godinom, a hit frizura za 2021. godinu uvelike olakšava njegu, održavanje i oblikovanje kose.

Top prioriteti za frizuru se mijenjaju

Kako vrijeme odmiče, tako se mijenjaju i naši prioriteti za kosu. Šik stilovi i oni koji zahtijevaju puno održavanja, trenutno definitivno nisu u skladu s našim prioritetima.

Pa, kako dalje? Većina stručnjaka tvrdi kako bi 2021. godina mogla biti savršena za prihvaćanje promjena. Za razliku od velikih trendova u prošlosti, od tupog boba do slojevitog loba, it frizura za 2021. godinu je puno jednostavnija. U vrijeme kada svi tražimo frizuru koja je svestrana i jednostavna za održavanje, ne čudi da kultna frizura iz ’70-ih doživljava svoj veliki comeback. Shag je ultimativna, statement frizura. Slojevita je, pomalo neuredna i puna teksture te čini osvježavajuću promjenu na dugoj, ali i kraćoj kosi. Ne morate puno raditi na oblikovanju frizure jer su tekstura i oblik već ‘urezani’ u nju.

Teksturirana i bezbrižna hit frizura za 2021.

Neuredna tekstura ovog stila lijepo izgleda na svim duljinama, a izvrsna je i za kovrčavu i ravnu kosu. Da bi izgledala što modernije, kombinirajte voluminozne kovrče s kraćim ‘curtain’ šiškama koje uokviravaju lice. Ključ shag stila 2021. godine? Frizura mora biti teksturirana i bezbrižna, bez oštrih prijelaza. Morate biti sigurni da vaš stilist neće ošišati previše slojeva. Naime, to bi moglo pokvariti konačni rezultati i vaš željeni look. U nastavku možete pronaći neke od najljepših shag frizura kako bi se inspirirale prije svog sljedećeg termina kod frizera.

Učitati još
Zatvori