Najfiniji jesenski parfemi koji će vam trajati cijeli dan
Najfiniji jesenski parfemi koji će vam trajati cijeli dan

Najfiniji jesenski parfemi koji će
vam trajati cijeli dan

Jesen je ono prijelazno doba godine kada se pozdravljamo s visokim temperaturama i polako tonemo u hladnije dane. To je doba godine kada samo želimo da nam je ugodno i da se osjećamo dobro. Godišnje je to doba kada biramo slojevite odjevne kombinacije, tople dekice, s ledenih kava prelazimo na čajeve, a uz to biramo i drugačije mirise. Doba kada su jesenski parfemi sve što želimo.

Parfemi su to koji više nisu lagani, prozračni i lepršavi. Sada želimo nešto malo teže, tamnije i začinjeno. Istovremeno, ne želimo da oni budu zagušujući, ali želimo se zbog njih osjećati dobro. Baš onako dobro kako se osjećamo kada se na kišni dan omotamo u dekicu u svom omiljenom naslonjaču. Upravo o takvim parfemima govorimo u ovom tekstu, a neki od njih može postati i vaš novi signature parfem po kojem će vas svi znati.

Jesenski parfemi od kojih se osjećamo dobro

Kod biranja jesenskih parfema, ipak, treba pripaziti da ne odaberemo one prikladnije za zimu i božićno vrijeme. Trebaju nam parfemi koji će biti potpuna suprotnost tmurnim jesenskim danima, a koji opet neće biti ni previše ljetni. Znamo, zvuči jako komplicirano, ali zato smo napravili ovu listu – kako bismo vam olakšali odabir.

Jesenske parfeme koji poboljšavaju raspoloženje karakteriziraju kombinacije drvenastih i mošusnih nota. Tu je i vanilija, pržene sjemenke tonke, jantar, sandalovina… Još ako se u parfemima osjete lagane note karamele ili zemljane note koje podsjećaju na atmosferu nakon jesenje kiše, nema šanse da se uz njih nećete osjećati bolje. Samo dok pišemo ovo možemo osjetiti mirise tih parfema, a vjerujemo da ni vama nije drugačije.

Jesenski parfemi u sebi imaju ono nešto posebno. To su note koje u nama često bude lijepe stare uspomene. Oni nas podsjećaju na neke drage osobe, neke događaje koji su možda bili zakopani duboko u našem sjećanju. Ako i vi, baš poput nas, upravo to tražite u feel good parfemu, bacite pogled na naše favorite.

Učitati još
Zatvori