Half-dipped manikure sljedeći su veliki trend

View this post on Instagram

Finally some Spring time green! #Mariah #SpringTime

A post shared by BASE COAT™️ (@basecoatnailsalon) on

Ako tražite laganu ‘uradi sam’ manikuru za koju vam je potrebno manje od pola sata za kreiranje, half-dipped manikura je trend koji ide korak dalje od osnovnog sloja lubenica ružičaste boje. Ovaj najnoviji i minimalistički trend u manikurama širi se Instagramom s razlogom. Prava je doza boje i decentnosti, a izgleda upravo onako kako zvuči – poput uranjanja jednog dijela noktiju u lak za nokte. Rezultat je obojena gornja polovica nokta dok donja polovica ostaje netaknuta.

Half-dipped manikura sa savršeno oštrim linijama

Prema stručnjacima, ključna karakteristika ovog dizajna je oštra linija koja odvaja obojeni dio od onog neobojenog. Samo tako vaša manikura neće izgledati neuredno. Kako biste postigli ovaj look potrebno je to da nokat obojite u bilo koju boju po svom izboru od, primjerice, polovice nokta, prema njegovom vrhu. Zatim, da biste stvorili savršenu liniju između boje i negativnog prostora, upotrijebite mali kist umočen u sredstvo za uklanjanje laka i njime prijeđite preko svakog nokta za jasan i savršen prijelaz. Što se tiče odabira boje, možete koristiti jednu boju za sve nokte, a možete i upotrijebiti različite boje na svakom noktu da biste stvorili duginu manikuru. U nastavku možete naći nadahnuće za svoju sljedeću stylish, half-dipped manikuru.

View this post on Instagram

Simple graphic look never fails. Still some appointments left in both #lohi and #dtla locations to get you past hump day. #manicrush

A post shared by BASE COAT™️ (@basecoatnailsalon) on

View this post on Instagram

JLR: Hello sunshine. ☀️

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on

View this post on Instagram

I was very obsessed w pairing 🧡&💙 this week. Thank you @hellowhitney for satisfying that color craving 🤤

A post shared by •V I O L E T• (@oraclenails) on

https://www.instagram.com/p/B2o71FEFg9v/?utm_source=ig_web_copy_link

Foto: Instagram

0