Žena čije ćete fotografije manikura ubuduće nositi kao inspiraciju u kozmetički salon

Žena čije ćete fotografije manikura ubuduće nositi kao inspiraciju u kozmetički salon

U posljednjih nekoliko godina, manikure koje nosimo postale su bitno maštovitije. Nema sumnje da su u tome veliku ulogu odigrale društvene mreže, koje su nam uspjele približiti trendove u manikuri s doslovno svih strana svijeta. Osim što imamo priliku posvjedočiti tome koje manikure nose svjetske trendseterice, također se pobliže upoznajemo s radom poznatih nail artista, čija je kreativnost ponekad doista nevjerojatna.

Sva ta inspiracija nerijetko završi time da upravo fotografije koje smo pronašli na Pinterestu ili Instagramu nosimo ravno u svoje omiljene kozmetičke salone i tražimo rekreaciju viđenih manikura. Danas se s manikurama događa ono što se obično događalo s frizurama poznatih pjevačica i glumica koje bi nam se smiješile sa stranica ženskih magazina, pa vrlo klasični stilovi manikure u znaku ‘nude’ i crvenih lakova za nokte sve više prepuštaju svoje mjesto zanimljivim i ne tako tipičnim bojama, kao i efektnim nail artovima.

Žena čije nas manikure svakodnevno inspiriraju

Jedna od predvodnica manikura za kojima uzdišu žene diljem svijeta, na Instagramu je definitivno Betina Goldstein. Ona je svoje iskustvo brusila u backstageima modnih revija, a veliko iskustvo stekla je i radeći na editorijalima i kampanjama, kao nail artistica s bazom u Los Angelesu. Njene manikure, a naročito one koje prezentira na svom Instagram profilu, najbolje bi se mogle opisati kao klasika s pomakom i podjednako ih vole žene koje se identificiraju kao minimalistice, kao i one koje se u stilskom smislu identificiraju kao maksimalistice.

Koliko su manikure Betine Goldstein popularne i kakav je interes za njima, najbolje pokazuje činjenica da je Instagram publika ove omiljene nail artistice narasla na preko 350.000 followera. Zanimljivo je da je Betina zadužena i za manikure poznatih žena na crvenom tepihu, pa vrijedi spomenuti da su među njenim klijenticama glumice Rosamund Pike i Elisabeth Moss, Zoey Deutch i Nicole Kidman.

Betina svoju ekspertizu nesebično dijeli sa sve brže rastućom Instagram publikom. U highlightsima njenih Insta Storiesa pronaći ćete tips & tricks za manikure, kao i tutoriale koji korak po korak otkrivaju kako postići neke od njenih najpopularnijih stilova.

Foto: Instagram (@betina_goldstein)

Učitati još
Zatvori