Drogerijski puderi koje ćemo dodati u kozmetičku torbicu ove jeseni

Drogerijski puderi koje ćemo dodati u
kozmetičku torbicu ove jeseni

Iako je neko vrijeme postojalo mišljenje kako je za dobar puder potrebno izdvojiti veću količinu novaca, kozmetički su nas brendovi uvjerili da i puderi s drogerijskim potpisom mogu biti odličan izbor koji će zadovoljiti sve naše kriterije – od dobre pokrivnosti prištića i nesavršenosti na koži, preko dugotrajnosti pa do toga da su na licu lagani, odnosno s njima se ne osjećamo kao da imamo masku na licu, već koža ispod njih može disati.

Drogerijski su nam brendovi pokazali kako puder može imati sve te kvalitete, a i dalje biti cjenovno pristupačan pa je zapravo najteži zadatak odabrati samo jedan u moru odličnih pudera. Stoga, ako još uvijek niste odabrali puder za kojeg možete reći da je vaš favorit, možda je ova jesen idealna za testiranje različitih brendova i eksmperimentiranje u svrhu pronalaska onog idealnog od kojeg se nećete odvajati. Nekad takvo eksperimentiranje nije dolazilo u obzir upravo iz razloga jer su puderi često bili cjenovno nepristupačni pa je njegovoj kupnji prethodilo pomno raspitivanje i čitanje recenzija kako bismo bili sigurni da će određeni puder odgovarati našem tipu kože.

@bourjoisparis

Stoga, ako još uvijek niste pronašli svoj idealan puder, možda je dobra ideja da se zaputite u obližnju drogeriju te odaberete onaj s kojim ćete biti zadovoljni svaki dan, a da pritom na njega nećete morati potrošiti cijelo bogatstvo. Ako i ne nađete iz prve, “šteta” neće biti prevelika jer se cjene drogerijskih pudera kreću do stotinjak kuna. Izabrali smo nekoliko odličnih koje prati dobar glas, a cjenovno su uistinu pristupačni!

L’Oréal Paris True Match
Maybelline SuperStay Better Skin
Catrice HD Liquid Coverage
Max Factor Facefinity
NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation
Rimmel Lasting Finish 25H Breathable
NYX Professional Makeup Bare With Me Tinted Skin Veil

Foto: Instagram, Notino

Učitati još
Zatvori