Top parfemi koje možete naći u hrvatskim drogerijama

Top parfemi koje možete naći u
hrvatskim drogerijama

U svakoj beauty kolekciji postoji posebno mjesto rezervirano za jedan od najposebnijih i, bez sumnje, najmirisnijih beauty proizvoda – parfem. Kao posljednji korak u svakodnevnoj beauty rutini za kojim ćemo posegnuti tik prije izlaska iz kuće i kao beauty proizvod koji nikad neće proći nezamijećeno, parfemi su danas jedan od najpopularnijih i najosobnijih beauty proizvoda, ali i najpoželjnijih poklona.

Raskošan svijet parfema stvara na tisuće mirisnih nota spojenih u bezbroj različitih kombinacija među kojima će baš svatko lako pronaći onaj savršeni mirisni koktel koji osim ugodnog mirisa, nosi i dio njegove osobnosti i stila. Potraga za savršenim mirisom nikad ne prestaje, a sve popularnija shopping destinacija na kojoj ćemo tražiti novi omiljeni parfem postaju drogerije.

NAJPOŽELJNIJI PARFEMI S POLICA DROGERIJA

Istovremeno nevjerojatno jednostavni i jednako kompleksni, najpoželjniji parfemi na svijetu svoje su mjesto pronašli na policama omiljenih drogerija. Od pristupačnih brendova čije mirise volimo još od tinejdžerskih dana do mirisnih kreacija najluksuznijih beauty kuće koje smo oduvijek htjeli isprobati, u najbližoj drogeriji danas ćete lako pronaći onaj sljedeći savršeni parfem za svoju mirisnu kolekciju.

Od vječnih klasika preko trenutno najpopularnijih parfema na svijetu do neodoljivih mirisnih noviteta, drogerije danas nude sve što možete poželjeti. Koji su neki od mirisnih bestsellera koje možete pronaći na njihovim policama? Svježi i odvažni Burberry Beat, elegantni i zavodljivi miris Good Girl s potpisom poznate dizajnerice Caroline Herrere, parfem Chloé Chloé kao ultimativni moderni klasik iz svijeta parfema, i La Vie Est Belle, Lancômov miris koji je postao sinonim za eleganciju, samo su neki od odličnih mirisa s drogerijskih polica. Njih i još nekoliko fantastičnih mirisa koje ćete obožavati izdvojili smo u nastavku.

BURBERRY THE BEAT

Burberry The Beat

PACO RABANNE PURE XS

Paco Rabanne Pure XS (Avenue Mall)

CAROLINA HERRERA GOOD GIRL

Carolina Herrera Good Girl (Avenue Mall)

GIORGIO ARMANI SI

Giorgio Armani Si

CHLOÉ CHLOÉ

Chloé Chloé

GUCCI BLOOM

Gucci Bloom

LANCÔME LA VIE EST BELLE

Lancôme La Vie Est Belle

YVES SAINT LAURENT MON PARIS

Yves Saint Laurent Mon Paris

Preporuka

Zatvori