Pet drogerijskih maskara koje su jednako dobre kao i one luksuznije
Pet drogerijskih maskara koje su jednako dobre kao i one luksuznije

Pet drogerijskih maskara koje su jednako
dobre kao i one luksuznije

Pronaći maskaru koja je najbolja od najboljih nije jednostavan zadatak. Ne možete ju isprobati prije nego što ju kupite, a otkrit ćete jeste li pogodili ‘onu pravu’ tek nakon što ste ju koristili barem nekoliko dana, ako ne i tjedana, jer ponekad je i to teško procijeniti na prvu. Srećom, postoje maskare koje su jednako dobre kao i luksuzni primjerci. Za svaku maskaru koja je neobično skupocjena, postoji jednako toliko povoljnih maskara koje nude slične, ako ne i bolje rezultate. Nepotrebno je reći da veća cijena ne znači nužno i bolje karakteristike maskare. Trik je samo u tome da nađete onu pravu. Često upravo povoljne maskare budu one koje na kraju postanu kultni klasici.

Povoljne maskare za najljepše trepavice

Postoji mnoštvo različitih maskara. Od vodootpornih, hipoalergenskih do još mnogo različitih opcija kad se radi o vrsti četkice i ciljevima formule. Pri odabiru najbolje maskare gleda se rezultat koji donosi svaki proizvod kao i jednostavnost primjene. Ako su jednostavne za upotrebu, ne truse se, ne razmazuju i ne nakupljaju tijekom dana, a k tome nam pružaju veći volumen, kao i dužinu trepavica, a sve to radi po povoljnoj cijeni, ta maskara će sigurno postati stalni gost u našoj make up torbici.

Nekoliko se brendova posebno izdvaja kad je riječ o postizanju ultimativnog looka trepavica s ograničenim budžetom. Često upravo maskare tih brendova na kraju postanu kultni klasici. U nastavku možete naći neke od omiljenih povoljnih maskara.

Foto: Instagram (@tatlafata, @idaerikssoon), dm

Učitati još
Zatvori