‘It’ cure znaju koja je najpopularnija verzija boba za novu sezonu

‘It’ cure znaju koja je
najpopularnija verzija boba za novu sezonu

@hannastefansson

Svaka nova sezona donosi i nove trendove, a jesen je možda i najposebnije razdoblje jer ima najviše noviteta koje uvijek jedva čekamo isprobati. No, u brojnim trendovima, ponekad se volimo vratiti klasicima, a u skupinu klasika kad je riječ o frizurama, svakako spada i bob. Bob je svakako frizura o kojoj se najviše priča, no to ne znači da nećete biti jedinstveni ako se odlučite za njega. Baš suprotno, zahvaljujući brojnim teksturama, rezovima i dužinama, bob donosi pravu raskoš u stiliziranju, pa svatko može pronaći idealan look za svoj stil, ali i za svoj oblik lica.

Ako se pita it cure, one su već pronašle svoju omiljenu frizuru za hladnu sezonu pa su dugačke uvojke zamijenile kraktim, razbarušenim bobom koji seže do ravnine čeljusi, a upravo se taj bob nametnuo kao jedna od najpopularnijih frizura za zimske i jesenske dane. Kad vidimo kako djevojke tu frizuru dobro nose, uopće nas ne čudi popularnost boba, s obzirom na to da istovremeno izgleda osvježavajuće, moderno i cool, a sadrži i dozu francuskog chica kojem žene uvijek toliko teže!

No, prije nego što se odlučite za radikalan rez i promjenu frizure, dobro se posavjetovati s frizerom te je vrlo važno pročitati nekoliko savjeta kako biste iz frizerskog salona izašli zadovoljni. Prije svega, treba vidjeti pristaje li željena bob frizura našem obliku lica, a zatim je bitno obratiti pozornost na vrat jer duži vrat “dozvoljava” različite dužine boba, dok je osobama s kraćim vratom klasičniji bob bolja opcija. Ono o čemu je vrlo bitno porazgovarati s frizerom prije šišanja je i vrsta kose jer bob neće jednako izgledati na ravnoj ili kovrčavoj kosi, kao ni rijeđoj, odnosno gušćoj, dok svatko treba i pogledati vlastite životne te beauty navike te zaključiti hoće li u budućnosti, nakon odlaska iz frizerskog salona, moći održavati novu bob frizuru. Ako ste se odlučili da je novi bob s dužinom do čeljusti nova frizura koju ćete nositi u zimskim danima, donosimo dašak inspiracije od trendi djevojaka s Instagrama, celebrity dama, ali i s feedova popularnih frizerskih stručnjaka.

Učitati još
Zatvori