Nova nude nijansa laka za nokte za jesen

Nova nude nijansa laka za nokte za jesen

Svaka sezona donosi svoje boje, a to je posebno primjetno u beauty svijetu kada pričamo o lakovima za nokte jer neke boje koje kao da su rezervirane za određeno godišnje doba. Naravno da se tu konstantno provlače klasici, a s vremena na vrijeme može se uhvatiti pravi mali biser među nijansama za kojeg je očito da će postati hit. I ovog puta biser je prava riječ za trend na pomolu jer radi se o bisernim, sedefastim tonovima koji bi u ulozi nude nijanse mogli krasiti i vaše nokte ove jeseni.

Nude shimmer za prve dane jeseni

Nude lakovi za nokte vječni su favorit zbog bezvremenske kvalitete i profinjenosti koju sa sobom nose. No ponekad tražimo mali upgrade i ove sezone smo ga pronašli u obliku nude sjaja.

Na granici između popularne bijele sedefaste i zlatnih shimmer tonova smjestila se ova nijansa koja odlično paše uz sami početak jeseni i još preplanulu kožu od ljetovanja. Blago presijavanje na sunčevim zrakama unijet će dozu topline u ovu manikuru kakvu su nosile naše mame, a već je nekoliko sezona prisutna na beauty sceni.

U nastavku vam donosimo izbor nijansi čije bočice će naizgled odavati drugačiji ton, no na noktima će biti upravo savršeni. Počastite se novom manikurom uoči povratka na gradski asfalt i odaberite ovaj trend u nastajanju.

OPI – Left My Yens In Ginza
OPI Infinite Shine Cosmo – Not Tonight Honey!
Chanel Le Vernis Canotier 532
Nails inc Nail Polish – Superstar Get Up
Morgan Taylor Nail Polish – Give Me Gold
Orly Breathable Collection – Moon
Zoya Nail Polish – Sue
Zoya Pixie Dust Collection – Godiva

Foto: Instagram, OPI, Chanel, Zoya, Orly, Nails Inc., Morgan Taylor

Učitati još
Zatvori