Jedostavna i jako chic manikura koju obožavamo

Iako nas je posljednja godina možda uvelike ograničila da posjećujemo salone i često mijenjamo manikure, također nas je usmjerila k prirodnijim aspektima izgleda čije održavanje nije teško. Pa smo tako počeli birati frizure i načine bojanja koji mogu duže izdržati bez posjeta frizeru, koji trpe stiliziranje u kućnoj radinosti i izgledaju jednako dobro, a ista je stvar i s manikurama, pedikurama i uređivanjem noktiju.

Uredni i lijepi nokti su uvijek u modi, za to nije potrebna posebna manikura koja se može ostvariti isključivo u salonu, no malo naglasiti izgled prirodnih noktiju s prozirnim i nude nijansama laka postaje sve veći trend koji smo zamijetili na društvenim mrežama. Osim što je održavanje takve manikure lakše jer izrast neće biti toliko vidljiv, ujedno nokti izgledaju njegovano i prirodno – kao vaši nokti, samo još bolji.

Barely there manicure – vaši nokti, samo još bolji

Radi se o gotovo neprimjetnoj manikuri (barely there manicure) koju zovu još i prirodnom ili clean manikurom. Poznate manikerke na društvenim mrežama sve češće objavljuju baš takve primjere koje dobivaju kombiniranjem kvalitetne baze i neutralnih nijansi, prozirnih i nude s malo sjaja kako bi efekt bio što prirodniji.

Uz zadržavanje prirodnog oblika nokta ili oblikovanjem u soft square, odnosno nježno zaobljeni četverokut, koji se pokazao kao najpopularniji način oblikovanja u 2021. godini, clean manikura je savršena za sve minimalistice i pobornice kratkih noktiju. Ako želite zadržati sličan look, no tražite bar malo nadogradnje, s njim savršeno funkcioniraju minimalni detalji – poput micro french manikure ili sitnih točkica u korijenu svakog nokta.

Foto: Instagram

0