Najljepše frizure za stylish tjedan pred nama

Najljepše frizure za stylish
tjedan pred nama

@carmengracehamilton

Pred nama je novi tjedan, a kako bi jutarnje užurbano spremanje prošlo što jednostavnije, uvijek volimo večer prije osmisliti odjevnu kombinaciju koju ćemo nositi idući dan. Međutim, osim outfita za taj dan, ono što često stvara problem je i odabir frizure. Ne može svaki dan biti good hair day pa se često događa da do posljednjeg trenutka prije izlaska iz kuće ne znamo što bismo s kosom te ona na posljetku završi svezana u najjednostavniju punđu ili rep. No, trendovi su se promijenili pa su različito stilizirani repovi, kao niske i visoke punđe postali dobrodošli i u svakodnevnim prilikama poput odlaska na posao te nisu više rezervirani samo za ležernije prigode. One će još bolje izgledati upotpunjene ukosnicama i kopčama koje su i ove jeseni veliki hit.

@michelletakeaim
@happilygrey

Govoreći o ukrasima za kosu, jedan od najvećih hitova svakako je obruč za kosu koji ove sezone izgleda bolje nego ikad. Trendseterice ih nose u svim prigodama, a osobito su popularni oni “punjeni” koji su pravi statement dodatak te će spasiti i najgori bad hair day. Uz obruče za kosu, tu su i šeširi koji u centar pozornosti dolaze s prvim hladnim danima, a fashionistice ga gotovo uvijek spominju kao omiljen modni dodatak u onim situacijama kad ne znaju što bi s kosom, a treba im nešto s čime će zaokružiti cijeli styling.

@annelaureamais
frizure
@jaceyduprie
frizure
@tineandreaa

Na kraju, tu je i raspuštena kosa s kojom se mnogi osjećaju najugodnije i imaju “osjećaj” da im je na taj način odjevna kombinacija zaokružena. Ove sezone u centar pozornosti došao je valoviti bob koji pristaje različitim oblicima lica, no tu je i lob koji se pokazao kao pravi klasik među frizurama s kojim se ne može pogriješiti. Ako nemate inspiraciju za novi radni tjedan, u nastavku donosimo najljepše frizure koje smo pronašli kod ‘itcura na Instagramu.

Učitati još
Zatvori