Zvijezda serije Stranger Things drastično je skratila svoju bujnu kosu i izgleda famozno
Zvijezda serije Stranger Things drastično je skratila svoju bujnu kosu i izgleda famozno

Zvijezda serije Stranger Things drastično je skratila svoju bujnu kosu i izgleda famozno

Konačno smo, nakon dana ispunjenih kišom, zakoračili u pravo proljeće. To sa sobom nosi i želju za promjenom i osvježavanjem imidža. Često to, pogotovo kod nas žena, znači promjenu frizure. Ili se šišamo ili se bojamo ili oboje… Često se upravo u ovo neko doba godine odlučujemo na drastičnije promjene, a to je napravila i glumica Sadie Sink. Ona je široj publici poznata zbog serije Stranger Things, a njezin zaštitni znak duga je crvena kosa. Barem je dosad bila.

Naime, Sadie je svoju bujnu kosu drastično skratila. Zapravo, ošišala se tako da njezina frizura neodoljivo podsjeća na onu kakvu je u seriji nosio Dacre Montgomery, koji je glumio njezinog brata Billyja. Radi se kratkoj frizuri koja je miks nekoliko trenutno jako popularnih stilova. Tu su su primjese pixie frizure, fudbalerke i shag frizure. Zapravo je u pitanju iznimno retro frizura, ali izvedena jako moderno.

Muževna frizura s retro štihom

Inače, Sadie je kosu morala skratiti za novu ulogu, a u pitanju je frizura koja stoji i muškarcima i ženama. Ipak, treba biti svjestan da oko ove frizure ima posla, pogotovo ako imate prirodno potpuno ravnu kosu. Ako, pak, imate teksture i ako vam je kosa prirodno valovita, ova frizura mogla bi biti savršen izbor za ljeto. S takvim tipom kose, koji je prirodno voluminozan i razigran, ovu frizuru lako je održavati.

Ono što je toliko privlačno kod ove frizure je to što objedinjuje stilove koji su bili popularnih 50-ih pa 70-ih i naposljetku 90-ih. I na prvu ona je nešto muževnija, ali baš zato je pravi boss move ako se odlučite za nju. Također, jednom kada ju naučite održavati, zavoljet ćete to koliko je ležerna i što možete u danu proći prstima kroz kosu, bez da uništite frizuru. Realno, tako ju možete samo još bolje namjestiti.

Kako sada stvari stoje, ovo ljeto bit će ljeto kratkih frizura. Naime, već smo pisali o wixie frizuri, koju sve češće viđamo na društvenim mrežama. Njezino ime je spoj riječi winged i pixie, a radi se o kratkom frizuri s repićima koji joj daju poseban šarm.

FOTO: Instagram (@tommy_buckett)

Učitati još
Zatvori