Inspiraciju za novu frizuru potražite kod popularnih trendseterica

Inspiraciju za novu frizuru potražite
kod popularnih trendseterica

Nakon što su sunce, vjetar i morska sol ostavili trag na našoj kosi, vrlo je važno pobrinuti se za to da je vratimo u prirodno stanje. Uz obnovu kose, jesen je uvijek dobro vrijeme za novu frizuru, a nova sezona sa sobom donosi pravu raskoš i bogatstvo trendova. Iako nas od njezinog početka dijeli još jedva tjedna, već smo se okrenuli prvim novim trendovima, a s novim je trendovima došla i želja za promjenom, što se često prvenstveno odnosi na novu frizuru. Nakon što smo odabrali omiljene modne trendove, vrijeme je da odjevne kombinacije začinimo beauty odabirima i nekim novim lookom, a frizure su te koje imaju moć dodatno začiniti svaku sezonu i dati joj točku na “i”

@jeannedamas

Najpoželjnije frizure nove jesenske sezone donosi spoj starih, već poznatih klasika te novih trendova koji zajedno izgledaju uistinu neodoljivo i šarmantno te donose savršenu, a istovremeno toliko potrebnu promjenu. Kao i svake sezone, i ova jesen bit će u znaku boba i svih njegovih dužina. Popularnost french boba iz ljetnih dana nastavit će se i u hladnijoj sezoni, a pridružit će mu se i popularni blunt bob, dužine do ramena ili ključne kosti i glatkog, oštrog reza kojeg trendseterice jednsotavno obožavaju.

Valovi u kosi nisu rezervirani isključivo za ljetne dane, već je divno izgledati i u kombinaciji s jesenskim outfitima, a i ova hladna sezona dokazat će nam da se sa šiškama, nakon što se jednom hrabro odlučite odrezati ih, uistinu ne može pogriješiti, već samo biti chic. Prosurfali smo Instagramom i posjetili profile naših omiljenih trendseterica te smo na njima pronašli novu inspiraciju za jesenske dane s kojom ćemo se uputiti na zakazani termin u frizerskom salonu.

Učitati još
Zatvori