Hit boja kose ovog proljeća bit će jedna od najljepših nijansi smeđe ikad

Hit boja kose ovog proljeća bit će jedna od
najljepših nijansi smeđe ikad

Plavuše su možda na glasu kao da se više zabavljaju, ali platinasto plava boja kose može postati obaveza s punim radnim vremenom. Nakon što su mjesecima imale izrasli korijen, ali samim time sve zdraviju i sjajniju kosu, mnoge plavuše otprije lockdowna nisu žurile rezervirati novi termin kod svog kolorista. Danas, skoro dvije godine kasnije, tamnija boja kose i dalje je u trendu. Čini se da će 2022. godina biti godina brineta. Ovaj trend zavladao je i društvenim mrežama kada su slavne dame počele mijenjati svoje prepoznatljive blonde lookove za tamnije tonove.

Još prije nekoliko mjeseci, brojne hollywoodske dame s toplom, kalifornijski plavom kosom, odjednom su prešle na tamniju stranu spektra. Među njima su neka od naših omiljenih lica, kao što su Hailey Bieber, J.Lo, Gigi Hadid, Billie Eilish, Sofia Richie i Dove Cameron. Ovaj trend naziva se ‘expensive brunette’, a sve se okreće oko luksuznog osjećaja koji svakoj ženi pruža sjajna i zdrava kosa. Radi se o kreiranju što prirodnijeg looka koji, možda pomalo ironično s obzirom na ime trenda, zapravo nije potrebno puno održavati, a izgleda luksuzno.

Kako tražiti ‘expensive brunette’ boju u salonu? 

Važno je znati da se ovdje ne radi o jednoj jedinoj boji. Ako ste zainteresirane za isprobavanje ‘expensive brunette’ boje, sa svojim frizerskim stilistom istražite dimenziju, visoki sjaj, dubinu. Koncentrirajte se na ispreplitanje različitih tonova smeđe i mješavine boje prilagođene baš vama. Ono što ovaj look čini luksuznim je upravo to bogatstvo tonova i sjaj. Sve se okreće oko toga da se u konačnici osjećate samouvjereno dok vam kosa izgleda blistavo i zdravo. ‘Manje je više‘ je uistinu mantra koja će ove godine vladati u beauty svijetu, na sreću brojnih beauty entuzijastica.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori