12 bočica ovog laka za nokte proda se svakih sat vremena

12 bočica ovog laka za nokte proda
se svakih sat vremena

Crveni lak za nokte

Poznati brend lakova za nokte Essie ove si je godine osigurao veliki publicitet, kada je na kraljevskom vjenčanju jednu od njihovih boja na svojim rukama nosila Meghan Markle, danas poznata i kao vojvotkinja od Sussexa. Nijansa Ballet Slippers tako je preko noći postala najpopularnija ‘nude’ boja laka za nokte ove sezone, ako ne i cijele godine, te je potražnja za ‘nude’ lakovima općenito naglo porasla. Nakon toga je otkriveno da se jedna bočica laka u Ballet Slippers nijansi u svijetu proda svake dvije sekunde i trenutno je riječ o najprodavanijoj Essie nijansi u 2018. godini.

Essie Forever Yummy

No, Essie svakako ima još aseva u rukavu i teško je očekivati da ‘živi’ na toj jednoj jedinoj nijansi. Popularnost s Ballet Slippers, primjerice, dijeli još jedna atraktivna boja, i to ona crvena. Iako se ne prodaje baš svake dvije sekunde, otkriven je podatak kako se u sat vremena proda 12 bočica Essie laka u nijansi Forever Yummy, odnosno svakih pet minuta jedna, što je također solidan uspjeh.

Essie - Forever Yummy

Essie – Forever Yummy

Forever Yummy opisuju kao boju tanga i boju na koju možete računati kada želite manikuru s kojom ćete se istaknuti iz mase, a opet se zadržati u domeni elegantnog looka. Ova nijansa je miks između prave narančaste i crvene boje, te je idealan odabir za ljeto, pogotovo kada potamnite, a lak za nokte dodatno istakne vaš preplanuli ten. Iako je upečatljiva, Forever Yummy boja neće biti pretjerano dominantna i bit će lijepa alternativa klasičnom crvenom laku koji nosite tijekom godine.

 

Foto: Unsplash, Essie

Učitati još
Zatvori