Hibrid pudera i balzama za kojim lude društvene mreže – Matira kožu poput pudera u kamenu
Hibrid pudera i balzama za kojim lude društvene mreže – Matira kožu poput pudera u kamenu

Hibrid pudera i balzama za kojim lude društvene mreže – Matira kožu poput pudera u kamenu

Novi tjedan, novi hit proizvod na internetu. Ovog puta radi se o proizvodu imena ‘Yummy Skin Blurring Balm Powder’ brenda Danessa Myricks. Ako vas je njegovo ime zbunilo i nema vam previše smisla, niste jedini. Tu se spominje matiranje kože, balzam i puder u kamenu sve odjednom. Nije ni čudo da privlači toliku ‘publiku’.

Ime na stranu, ljudi koji su probali ovaj Danessa Myricks puder ne prestaju ga hvaliti. Radi se o balzamu koji se u dodiru s kožom pretvara u puder, ali ne tekući već konzistencije poput onog u kamenu. Upravo to zbunjuje sve koji ga probaju.

Namjene Danessa Myricks pudera

Ipak, zbunjenost ne traje dugo. U većini slučajeva ju zamjenjuje oduševljenje performansama ovog proizvoda. On matira kožu i ujednačava ten. Također, na stranici stoji da tijekom dana balansira proizvodnju prirodnih ulja te hidratizira kožu. Osim toga, može ga se koristiti na više načina.

Najprije kao primer za šminku. Za ovo možete koristiti univerzalnu nijansu, a proizvod utapkajte prstima na kapke ili lice, ovisno gdje vam treba primer.

Danessa Myricks puder možete koristiti i umjesto highlightera ili za konturiranje. Morate samo odabrati minimalno dvije nijanse svjetliju ili tamniju nijansu od vlastite kože. Utapkajte prstima ili kistićem.

Ovaj proizvod može se koristiti i za ‘setiranje’ pudera, samo ga utapkajte prstima ili gustim kistom.

Možete ga koristiti i za lagano prekrivanje. Izaberite svoju nijansu, prstima lagano nanesite na dijelove lica koji vam se više maste. Naposljetku možete i pojačati moć prekrivanja, samo dodajte još jedan sloj proizvoda.

Danessa Myricks puder s posebnim sastojkom

Inače, posebnost ovog proizvoda krije se u njegovim sastojcima. Točnije, ključ njegovog djelovanja je spoj upsalit koji balansira proizvodnju sebuma, a samim time sprječava da se počene sjajiti nekoliko sati nakon nanošenja. On umanjuje proizvodnju prirodnih ulja tijekom dana. Tu je i skvalan koji kontrolira proizvodnju ulja, a i hijaluronska kiselina koja je tu za hidrataciju.

Ovaj proizvod dolazi u 11 nijansi, nije testiran na životinjama, a stoji 36 dolara, odnosno oko 270 kuna.

FOTO: Instagram (@ashleapenfold)

 

Učitati još
Zatvori