Ova šik jesenska frizura postala je viralna zahvaljujući društvenim mrežama

Ova šik jesenska frizura postala je viralna
zahvaljujući društvenim mrežama

Bez obzira na to jeste li aktivno pratili i sudjelovali u viralnim beauty trendovima na društvenim mrežama ili više volite besciljno pregledavanje fotografija i videozapisa koje onda dijelite s prijateljima u grupnom chatu, vjerojatno ste u posljednje vrijeme primijetili veći broj transformacija kose koje preplavljuju feed. S obzirom na to da smo nedavno i službeno ušli u novu sezonu, nije čudno što je gotovo svaki beauty influencer objavio svoju najnoviju jesensku frizuru. Međutim, ono što je najzanimljivije je činjenica da djeluje kao da svi imaju potpuno isti stil – i on postaje viralan! Jeste li i vi već isprobali slavne ‘curtain bangs’?

Svi će nositi ‘curtain bangs’ ove jeseni

Top trend kad se radi o frizurama ove jeseni je klasični ‘curtain bangs’. Radi se o šiškama nadahnutima ’70-ima. One dosežu jagodične kosti te se poput zavjese otvaraju u sredini lica kako bi ga uokvirile. Hashtag #curtainbangs već je prikupio preko pet milijuna pregleda videozapisa na TikToku i čini se da samo raste. To nije čudno s obzirom na to da ove transformacije izgledaju odlično.

@livpamp

hope this helps anyone who wants to see them in different angles!! #foryou #IceCream #IGotTheMusic #curtainbangs

♬ WAP x Money Trees – carneyval

Više od puke popularnosti, ‘curtain bangs’ su vjerojatno najbezbolniji pristup kontroverznim šiškama. Umjesto da samo sjede ravno preko čela, njihova dužina vam dozvoljava da ih začešljate s ostatkom kose unatrag prema potrebi, a možete ih i zataknuti iza uha bez problema. Osim toga, ‘curtain bangs’ daju još jednu dimenziju vašoj kosi, one joj pružaju dodatni volumen.

@rosielondoner

First time styling my new haircut… much easier than anticipated! #curtainbangs #hairtutorial

♬ CountDown – T.M.T

Ako osjetite iskušenje da isprobate ovu frizuru, spomenite to svom frizerskom stručnjaku idući put kad zakažete termin i on će vam najbolje moći reći koliko će vam jednostavno ili komplicirano biti održavanje ove frizure, s obzirom na vaš tip kose.

Foto: Instagram, TikTok

Učitati još
Zatvori