Obožavamo lakove za nokte u ovim hit ljetnim bojama
Obožavamo lakove za nokte u ovim hit ljetnim bojama

Obožavamo lakove za nokte u ovim
hit ljetnim bojama

Jarke i svijetle boje na noktima ljeti su must have. Bijela je uvijek in kao i elegantna nude nijansa, vjerojatno jer odlično idu uz preplanuli ten. Uz to, ove godine hit je i svijetlo zelena – nijansa koja podsjeća na morsku pjenu, te razne nijanse koraljne i narančaste.

Koraljne nijanse uvijek su in, a jednako dobro stoje onima s tamnijom puti, kao i onima koji se klone sunca te i ljeti čuvaju svoju svjetliju put. Razlog njihove popularnosti možda leži u njihovoj neraskidivoj vezi s morem. Sam naziv tih nijansi asocira na podmorje i ljeto.

Isto je i sa svjetlijim nijansama zelene boje.  Kao što smo već spomenuli, one podsjećaju na more i morsku pjenu. Pritom mislimo na kristalno čisto more u plićacima naših otoka pa i ne čudi što je takva nijansa hit ovog ljeta. Uostalom, ona dodatno ističe preplanulost, baš poput bijele ili nude nijanse.

Ipak, ona nijansa koja će vaš novi ljetni ten podići na potpuno drugu razinu je vibrantna narančasta. Nema šanse da vam nokti prođu nezamijećeno s ovom bojom na njima. Ona je istovremeno elegantna jer nije neonska, ali i zabavna jer je odmak od lakova u klasičnim bojama. Pa tko to ne bi želio?

Za sve one koji ipak žele ostati decentniji i prirodniji, tu su lakovi u mliječnoj nijansi. Ona je pomalo prozirna i lakovi u toj nijansi obično su njegujuće baze. Takvi proizvodi mogu se nositi sami ili mogu biti upravo to što im ime kaže, baza na koju ćete onda nalakirati neku od popularnih ljetnih nijansi.

Prekrasne Chanel nijanse

Sve ovo što smo nabrojali, pak, pronašli smo u Chanelovoj ljetnoj kolekciji Le Vernis lakova za nokte. Njihova cijena je 30 dolara, a radi se o lakovima dugog trajanja i visokog sjaja. Osim toga, njihova formula obogaćena je bioceramidima i ceramidima koji njeguju i ojačavaju nokte te stvaraju zaštitni sloj. Ove nijanse inspirirane su jednim ljetnim danom, odnosno predstavljaju boje neba, mora i sunca.

Chanel lakovi najdulje će trajati ako ispod njih nanesete bazu, tek onda lak u boji i naposljetku sloj Le Gel Coat laka koji će “zamrznuti” boju i osigurati da ona traje.

FOTO: Instagram, Chanel

Učitati još
Zatvori