Prvi pogled na Chanelovu make up kolekciju za jesen i zimu
Prvi pogled na Chanelovu make up kolekciju za jesen i zimu

Prvi pogled na Chanelovu make up
kolekciju za jesen i zimu

Chanel je najavio novu make up kolekciju za jesen i zimu. Među najavljenim proizvodima je nova maskara Noir Allure, cijela make up kolekcija prepuna dekorativne kozmetike. Uz to, izlazi i nova linija Chanel skin care proizvoda – Le Lift Pro. Maskara i kolekcija kozmetike dostupna će biti os 1. rujna, dok će se skin care linija moći nabaviti od 20. kolovoza.

Noir Allure

Nova Chanelova maskara dolazi u profinjenom crnom pakiranju sa zlatnim detaljima. Kako kažu, ona savršeno utjelovljuje Chanelov dizajn za kojim mnogi žude. Veliku pažnju pridali su čak i tome kako se maskara otvara, kažu, jako intuitivno, karakteristično za Chanel, a istovremeno nešto se promijenilo. Pakiranje je dulje, a samo ime maskare, na prvu jasno, a istovremeno produbljuje misterij.

Upravo u očima se vidi ona najiskrenija emocija. Ona se provlači kroz uvijene i savršeno definirane trepavice, koje su naglašene intenzivnom bojom. Također, ovu maskaru krasi novopatentirana tehnologija otvaranja i zatvaranja koja osigurava da je maskara uvijek čvrsto zatvorena.

Chanel nova kolekcija

Boja ove maskare je još življa i misterioznija nijansa crne boje kroz koju se poput plamičaka provlači crvena četkica. S ovim proizvodom dobivamo točno onoliko maskare koliko trebamo, ne previše ni premalo. Trepavice poboljšava u svakom smislu, daje volume, produljuje i uvija.

Ova maskara ima jedinstvenu formulu koja se ne razmazuje, ne preslikava i ne trusi. U kombinaciji s posebno dizajniranom četkicom svaki puta ćete dobiti savršene trepavice i nanijet ćete idealnu količinu maskare samo jednim potezom. Ta formula njeguje trepavice i prepuna je prirodnih sastojaka, pčelinjeg voska, rižinog voska i provitamina B5.

Chanel nova kolekcija
Chanel nova kolekcija

Chanel Make up kolekcija za jesen i zimu

Chanel Makeup Creation Studio za ovu kolekciju je znanost o bojama dignuo na potpuno novu razinu. Dizajnirali su boje za usne i nokte koje se savršeno slažu s nijansama njihovog tekućeg pudera Ultra Le Teint. Kažu da je ova kolekcija idealna i za one koji vole decentnije lookove, kao i za one koji žele nešto odvažno.

Svaka nijansa dizajnirana je s rozim ili sa zlatnim podtonovima, to make upu daje dimenziju čak i ako se radi o decentnim tonovima. Nijanse sa zlatnim pod tonovima usnama i noktima daju blistavost, dok rozi podtonovi daju note svježine. Zbog toga se nijanse pudera Ultra Le Teint savršeno stapaju s ruževima Rouge Allure i s lakovima Le Vernis.

Chanel nova kolekcija
Chanel nova kolekcija
Chanel
Chanel

Rouge Allure je blistavi ruž sa satenskim finišem te je dugotrajan. Stapa se s kožom usana. Lakovi Le Vernis imaju i zaštitničku ulogu uz vibrantne boje, dugo traju i sjajni su. Tekući puderi Ultra Le Teint Fluide imaju ultrapigmentiranu formulu s blistavim mat finišem.

Chanel nova kolekcija
Chanel nova kolekcija
Chanel
Chanel

Le lift Pro

Lica dijele jednake principe arhitekture što se tiče proporcija i harmoničnih linija. Baš kako arhitekti traže svoj zlatni rez, tako je za simetrično lijepo lice bitan trokut mladosti. Upravo koristeći taj princip Chanel je razvio Le Lift Pro, protokol koji kombinira skincare i masaže za najbolje anti age rezultate.

U srcu ovog proizvoda nalazi se enzimatični sastojak Melipona. U vrlo maloj količini proizvode ga Melipona pčele, svilenkaste je teksture, a analize su pokazale da ima anti age djelovanje bez presedana. Chanel je prilikom proizvodnje pazio na održivost, pčele su, stoga, u kontroliranom okolišu koji dozvoljava da se odvija njihov prirodni biološki ciklus.

Le Lift Pro protokol sastoji se od dva anti age tretmana koji nemaju mirisa kako bi bili prikladni za sve tipove kože, čak i najosjetljivije. Uz masažu ovi proizvodi redefiniraju konture lica i vraćaju mladolik izgled. Ta dva proizvoda su serum i krema, oni se nanose posebnim tehnikama masaže, a u kolekciji je i alat za masažu lica.

chanel
Chanel
Chanel

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori