5 celebrity frizura koje će biti najkopiranije u 2021. godini

5 celebrity frizura koje će biti
najkopiranije u 2021. godini

Poznate i slavne osobe nepresušan su izvor inspiracije kada su u pitanju beauty lookovi. Često nas nadahnjuju svojim skincare rutinama i make up izdanjima, no složit ćemo se svi da nam najviše ideja daju kada su u pitanju frizure.

Scenarij je već dobro poznat: u omiljenom magazinu zapazimo određenu celebrity frizuru (ili u modernije vrijeme, na društvenim mrežama), i tu fotografiju prvom prilikom, pri prvom idućem posjetu svom frizeru nosimo kao prezentaciju looka kojeg želimo ‘skinuti’. Nekad je to vrlo uspješno, nekad manje uspješno, u konačnici sve se svodi na to kakva je ekspertiza i frizerskog stilista i kakva je kosa na kojoj se željena frizura radi, a u tom slučaju uvijek treba biti realna prema samoj sebi i svjesna eventualnih ograničenja.

Mi smo u nastavku izdvojile 5 celebrity frizura koje su već zavladale medijskim prostorom i kojima se u 2021. godini predviđa najveći boom. Možda neka od njih inspirira i vas na promjenu – koliko god ona mala ili velika bila, donijet će vašem looku super osvježenje.

The Rachel frizura

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AnnaLynne McCord (@theannalynnemccord)

Inspirirana kultnom frizurom Rachel Green iz prve sezone Prijatelja, ali u novom, osvježenom i bitno modernijem izdanju, poluduga kosa s nekoliko slojeva istaknula se među najpoželjnijim frizurama i najvećim beauty trendovima već za 2020. godinu. Ono što se činilo kao novi vrući trend, čini se da je tek bila najava za 2021. godinu i kulminaciju popularnosti ove frizure koja je obilježila 90-te godine prošlog stoljeća.

Super slojeviti bob

Glumica Jaime King u posljednjih godinu dana stalno eksperimentira s kratkom kosom, koketira s različitim stylinzima i ujedno nam pokazuje koliko ova duljina doista može biti svestrana. Njen stilist Ted Gibson doista ima zlatne ruke, jer svaka njegova frizura na glumici izgleda uistinu genijalno. Posljednji rez za Jaime bio je ovaj super slojeviti bob, koji djeluje poput chic kacige, a inspiraciju vuče iz ludih 70-ih.

Ravni bob

Još jedan bob osvaja celebrity svijet, a dolazi kao alternativa onom slojevitom. Naravno, riječ je o ravnom bobu, koji je u kombinaciji sa šiškama bio jedna od najpopularnijih frizura na jesen 2020.

Bob, kao što vidimo, doista ne izlazi iz mode već godinama i koliko god vam možda već dosadna bila ova frizura, razmislite o tome koliko vam mogućnosti oblikovanja zapravo omogućuje. Plus – super je jednostavna za održavanje.

Modern shag

U vrijeme kada svi tražimo frizuru koja je svestrana i jednostavna za održavanje, ne čudi da kultna frizura iz ’70-ih doživljava svoj veliki comebackModern shag je ultimativna, statement frizura. Slojevita je, pomalo neuredna i puna teksture te čini osvježavajuću promjenu na dugoj, ali i kraćoj kosi. Ne morate puno raditi na oblikovanju frizure jer su tekstura i oblik već ‘urezani’ u nju.

Još Modern shag inspiracije za svoju kosu pronađite ovdje.

Novo lice pixie frizure

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair)

Kada vidimo dobar pixie, poželimo se u trenu ošišati na kratko! Najnoviji primjer koji nas je osvojio jest frizura poznate glumice Selme Blair: mladenački zaigrano, puno volumena i dinamike… Ujedno i dokaz da kosa ne mora biti duga kako bi se postigla ženstvena i tako moćna frizura. Vjerujemo kako će ovaj stil kopirati mnoge žene koje se odluče na promjenu, ali i rasterećenje, jer ovaj pixie oblikuje se onako kako vi želite, doslovno u trenu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori