Božićne manikure ne moraju biti kičaste: Izdvajamo cool, a još uvijek elegantne primjere
Božićne manikure ne moraju biti kičaste: Izdvajamo cool, a još uvijek elegantne primjere

Božićne manikure ne moraju biti kičaste: Izdvajamo cool, a još uvijek elegantne primjere

Došlo je ono vrijeme godine kada su šljokice na noktima ne samo poželjne, već gotovo obavezne. Uz njih hit su crvene i zelene nijanse, a ono što najviše volimo kod ovog blagdanskog doba je što sve te opcije genijalno izgledaju i na dugim i na kratkim noktima. Baš svaka varijanta, osim ako ne nosite nokte duljine onih kao Kylie Jenner, izgledat će elegantno bez obzira na duljinu ili oblik nokta. U prosincu s manikurom ne možete pogriješiti.

Ako volite šljokice, možete izabrati zlatnu manikuru koja se ove godine vratila na velika vrata. Ako, pak, želite da još malo više šljašti odabrat ćete krupnije šljokice, koje ne morate nužno staviti na svaki nokat. Ako ste među onima koji vole decentno, ali ipak želite malo sjaja, uvijek možete odabrati pokoji sjajni kamenčić koji će vaša noktarica strateški pozicionirati na noktima. Naravno, mislimo na one i koji ne vole šljokice uopće, vi uvijek možete birati nijanse crvene i zelene. One mogu prekrivati svaki nokat i to cijeli ili možete tražiti, recimo, french u boji. Što god bio vaš izbor, u nastavku donosimo inspiraciju.

Božić na noktima

Ova manikura stvorena je za sve ljubitelje Božića. Inspirirana je božićnim dekoracijama, vjenčićima i kuglicama. Ona je malo šarenija, ali uvijek se možete odlučiti da nail art bude samo na jednom ili dva nokta.

Šljokice ili lampice?

Ova manikura nešto je decentnija, a svejedno je blagdanska i savršena za ovo božićno doba. Nokte u ovoj varijanti krase šljokice, ali toliko decentno da će ih poželjeti i minimalisti. Šljokice u ovoj verziji izgledaju poput božićnih lampica.

Francuska manikura s pomakom

Ako se ne želite odreći klasike, ali ju želite malo začiniti, božićna francuska manikura je odličan izbor. Ona je zabavna, a svejedno elegantna i dobro izgleda na kratkim i na dugim noktima.

Zvjezdani nokti

Ovaj nail art savršen je za sve one koji vole decentnije manikure. Podloga može biti nude, a broj kristalića i zvjezdica birate sami ovisno o svojim preferencijama. Ova manikura istovremeno je elegantna, svečana, ali i razigrana i prigodna.

Klasika

Za sve one koji i tijekom Božića žele ostati vjerni klasičnim manikurama, također imamo inspiraciju.

FOTO: Instagram (@phoebesummernails, @nailalamode)

Učitati još
Zatvori