Dvije super beauty vijesti stižu iz BooLaba Martine Karalić

Dvije super beauty vijesti stižu iz
BooLaba Martine Karalić

Jedan od omiljenih beauty i skincare brendova među Hrvaticama, kao i domaćim influencericama, BooLab, iza kojeg stoji Martina Karalić, uskoro će razveseliti sve novim proizvodom. Martinini beauty i skincare proizvodi polako su, ali sigurno, postali jedni od onih proizvoda bez kojih mnoge žene ne mogu u kupaonici. Jedan od razloga svakako je to što su u BooLab proizvodima clean sastojci, transparentni, hand made i sigurni za korištenje, a drugi to što se radi o make up kolekcijama na kojima joj mogu zavidjeti i popularni, strani brendovi.

Najprodavaniji beauty proizvod

Među njenim top naprodavanijim proizvodima već dugo je stick Lips&Cheeks koji se koristi za usne i obraze. Dolazi u predivnim prirodnom nijansama među kojima žene svih puti mogu pronaći boju za sebe. Lips&Cheeks pronašao je svoje mjesto u brojnim kozmetičkim torbicama i postao onaj pravi ‘to go’ proizvod.

Problem je jedino taj što se svaki put jako brzo rasproda, pa ako želite napokon doći do svog primjerka, požurite odmah jer je Martina upravo najavila njegovu dostupnost u svim nijansama. Naglašavaju prirodnu ljepotu, nisu masni ni teški na koži, a zbog nježne i svilene teksture na licu ostavljaju prirodan sjaj.

Uz sastojke, u beauty proizvodima jednako je važno i kako ih aplicirati te to činiti na način koji je najbolji za našu kožu i daje nam sve benefite proizvoda koji koristimo.

BooLab je tako najavio i dolazak kistova u ponudu, s kojima će biti puno lakše ostvariti sve lookove s njihovim proizvodima. Tako će sada ostvariti glowy skin s highlighterom ili smokey eyes s tekućim sjenilom biti puno lakše, isto kao i konturirati lice na nježan i prirodni način. Martina još nije otkrila puno o BooLab kistovima, no ne sumnjamo da će izazvati oduševljenje kako i svi njeni proizvodi do sada.

Učitati još
Zatvori