Najtrendi pedikure za ljeto koje odlično idu uz omiljene sandale i preplanuli ten
Najtrendi pedikure za ljeto koje odlično idu uz omiljene sandale i preplanuli ten

Najtrendi pedikure za ljeto koje odlično idu uz omiljene sandale i preplanuli ten

Ljeto je skoro tu, što znači da ste vjerojatno već kupili svoje prve sandale u 2023. i spremili svoje debele veste i kapute duboko u ormar. Već ste sigurno i rezervirali termin za pedikuru u salonu. Normalno je da preko jeseni i zime, dok nosimo debele čarape i zimske čizme, nemamo toliku potrebu za pedikurom. Ali s početkom ljeta – i s početkom sezone sandala – pedikura je neophodna. Ne postoji ništa tako zadovoljavajuće kao osjećaj urednih stopala i noktiju nakon pedikure. Stopala su glatka i meka, nokti savršeno oblikovani, a zanoktice uredne. No što je s bojom na noktima?

Ako ste poput nas vrlo neodlučni, najteži dio je odlučiti se za boju. Kao što je to slučaj i kod manikure, nikada se ne možemo odlučiti između odabira jarkih i zabavnih boja ili nečeg prozirnog i neutralnog što ide na svaku kombinaciju. Štoviše, pedikure uvijek traju puno dulje od manikure, tako da kad se jednom odlučite za boju, zapeli ste s njom nekoliko tjedana.

Crvena pedikura

Jarko crvene su jedna od najtraženijih boja za pedikuru svakog ljeta. Crvene boje imaju ili narančasti ili plavi podton pa uvijek odaberite nijansu koja odgovara vašem tonu kože. Ovo je važna stvar koju treba uzeti u obzir—ako ste ikada nosili crveni lak i pomislili da ta boja nekako izgleda uznemirujuće na vašoj koži, vjerojatno ste se odlučili za pogrešnu nijansu. Tipično, crvene s narančastim nijansama izgledaju dobro na koži s toplim, maslinastim podtonovima, dok će plava crvena pristajati svijetloj, hladnoj koži.

Klasična francuska pedikura

Poput francuske manikure, francuska pedikura postala je sve popularnija u posljednjih nekoliko godina. Ljeti često volimo kombinirati stvari s francuskom manikurom jarkih ili pastelnih boja. Osim pastelnih nijansi poput dječje ružičaste, nebesko plave i menta zelene, crvena francuska manikura također su popularni. Ali klasična bijela francuska manikura sigurna je opcija jer odgovara svim tonovima kože.

Prozirne nude nijanse

Prozirne nude nijanse neke su od najpopularnijih boja za pedikuru tijekom cijele godine. Većina ljudi odlučuje se za nijansu nekoliko nijansi tamniju ili svjetliju od njihove prirodne boje kože kako bi se istaknula, ali ne izgledala jako očito. Ima smisla što je ovaj tip boje tako popularan – nude nijanse će odgovarati svim odjevnim kombinacijama, ne privlače previše pažnje i izrast noktiju nije toliko očit kao kod drugih, jarkih boja.

Crna pedikura

Crna pedikura je još jedan popularan izbor jer dobro pristaje uz garderobu, i neutralnih i jarkih boja. Opet, ovo je sigurna opcija koja odgovara svima i bilo kojem izboru cipela – posebno ako ste neodlučni i ne želite na kraju zamrziti jarku ljetnu boju. Isto tako, ako više volite cipele jarkih boja, crna dopušta da cipele više dođu do izražaja.

Učitati još
Zatvori