Beauty trendovi koji će obilježiti jesensku sezonu

Modne piste već neko vrijeme slave sve ono što slijedi kad se radi o trendovima za novu sezonu. Ovogodišnji beauty trendovi prikazuju najavljenu snagu i optimizam, baš u pravom trenutku, kad je svijetu potrebna ta doza feel-good emocija. Kao da žele poručiti – proći ćemo kroz ovo, a kad to učinimo, stvari će opet biti lijepe. Možemo vidjeti taj način razmišljanja u odvažnim narančasto-crvenim usnama, statement dodacima za kosu i drugima beauty trendovima u najneočekivanijim stilovima i položajima. U nastavku možete vidjeti pet najhrabrijih beauty trendova koji će se nositi ove jesenske sezone.

Vatrena crvena na usnama

Na većini modnih revija za jesensku sezonu osvanula je vatrena crvena boja. Od svih crvenih nijansi na usnama koje su se mogle vidjeti ove sezone, naš favorit je vatrena narančasto-crvena koja je najzastupljenija bila kod Oscara de la Rente. Modeli su nosili MAC ruž za usne u nijansi Red Enamel koji i vi možete nabaviti ovdje.

Najljepši dodaci u kosi

Hrabri dodaci za kosu bili su prilično zastupljeni na pistama ove sezone. Veliki dodaci zasigurno su statement komadi, ali oni su i više je od toga. Marame, trake, rajfovi i velike ukosnice podići će vašu svakodnevnu frizuru na jednu sasvim novu razinu.

Razdjeljak na sredini

Razdjeljak na sredini glave može se nositi na više različitih načina. Ako morate prisustvovati kakvoj svečanoj večeri, zalizani šinjon s nepogrešivim razdjeljkom na sredini glave zrači sofisticiranošću i elegancijom. No, ako su beach waves ili opuštene kovrče više vaš stil, i njih možete uljepšati razdjeljkom na sredini glave. U svakom slučaju, ovakav razdjeljak ne laska samo vašoj kosi, već i vašem licu, a to su ove jeseni prepoznali i mnogi dizajneri.

Sjaj na licu uz no make up look

Ovaj look vjerojatno nikad neće izaći iz mode, ali ove godine je uistinu prevladavao na revijama, mnogih različitih dizajnera. Koristili su minimalno make upa, a određene dijelove lica poput kapaka, jagodičnih kostiju i usana začinili su dozom sjaja. Ovo je savršen look za rekreirati na one dane kad nemate puno vremena za spremanje, ali želite izgledati besprijekorno.

Beauty trendovi za jesen uključuju i narančasto-crvenu na noktima

Postoji nešto bezvremenski zavodljivo kod crvene manikure, a istovremeno ju je toliko jednostavno postići uz sve nijanse crvene koje su nam dostupne na tržištu. Ipak, potraga za savršenom nijansom crvene za najnoviju sezonu nije uvijek najjednostavnija. Stoga smo potražili nadahnuće na modnih pistama i nismo nimalo iznenađeni time što su narančasto-crveni tonovi hit i na noktima za jesensku sezonu.

Foto: Instagram, IMaxTree

0