Jedan proizvod koji će spasiti svaku osjetljivu kože ove hladne sezone

Jedan proizvod koji će spasiti svaku
osjetljivu kože ove hladne sezone

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CAMILLA PIHL (@camillapihlno)

Nakon ugodnog i toplog listopada koji nas je počastio sa sunčanim danima i relativno visokim temperaturama za ovo doba godine, mjesec studeni donijet će prve prave zimske dane, niske temperature i probleme za sve one čija je koža osjetljiva. Nedavno smo vam otkrili kako prepoznati osjetljivu kožu i kako ju iz dana u dan pravilno njegovati kako bi zadržali njezino zdravlje i postigli njegovani i mladenački izgled s dozom prirodnog sjaja.

Ipak, oni najhladniji dani ispred nas bit će i najizazovniji kada je njega osjetljive kože u pitanju, a uz sve odlične proizvode i tretmane koje smo vam već otkrili i preporučili, tijekom jesenskih i zimskih dana koji donose iznimno niske temperature svaka osjetljiva koža tražit će dodatnu dozu njege i hidratacije. Gdje ju pronaći?

KAKO NJEGOVATI OSJETLJIVU KOŽU ZIMI?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sanne Vloet (@sannevloet)

Osjetljiva koža zapravo je posljedica oslabljene barijerne funkcije kože zbog čega će osjetljiva koža na iste podražaje u istim uvjetima reagirati brže i intenzivnije nego normalna i zdrava koža. Hladna sezona svaku će kožu suočiti s niskim temperaturama, ali i s toplim i suhim zrakom u grijanim prostorima, promjene koje će najviše traga bez sumnje ostaviti na osjetljivoj koži zbog čega je prilagodba svakodnevne rutine za njezinu njegu nezaobilazna. U središtu njege kože lica nalazi se krema za lice, a upravo je zamjena hidratantne kreme za lice s još bogatijom i intenzivnijom barrier kremom ono što osjetljivoj koži treba tijekom hladnih mjeseci.

BARRIER KREMA – SPAS OSJETLJIVE KOŽE ZIMI

Kako bi očuvali zdravlje i ljepotu osjetljive kože tijekom najhladnijih dana koje donose jesen i zima, potrebno je stvoriti barijeru između osjetljive kože i vanjskih promjena koje bi mogle negativno utjecati na nju. Barrier kreme rade upravo to zbog čega su onaj jedan proizvod koji će ove jeseni i zime spasiti vašu osjetljivu kože. Raskošnije teksture od klasičnih hidratantnih krema i obogaćene sastojcima koji će se pobrinuti za cjelodnevnu dubinsku hidrataciju, barrier kreme na koži stvaraju zaštitni sloj koji će ju obraniti od svih mogućih negativnih utjecaja.

Najpoznatije barrier kreme koje iza sebe imaju na stotine tisuća obožavatelja donosimo u nastavku.

 

Eucerin Aquaphor

Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Aesop Elemental Facial Barrier Cream

Foto: Instagram, Aesop, Elizabeth Arden, Eucerin

Preporuka

Zatvori