Maska za lice zbog koje prištići nestaju

Maska za lice zbog koje prištići nestaju

Iako nisu dio svakodnevne beauty rutine, sve popularnije i raznovrsnije maske u posljednje su vrijeme dobile zasluženo priznanje za svake neporecivo važno mjesto unutar njege o koži.  Njihovo korištenje, osim tjednog intenzivnog i dubinskog tretmana prilagođen različitim tipovima kože, u nekoliko minuta koje izdvojimo kako bi nanijeli masku i držali ju na koži donosi i opuštajući osjećaj.

Maske za lice obožavat će baš svaki tip kože. I dok će suha i dehidrirana koža u njima pronalaziti dubinsku hidrataciju, masnoj koži godit će maske za lice koje donose intenzivnije formule ili čak blagi piling tijekom skidanja. I kad govorimo o maskama za lice koje su u posljednjih nekoliko godina izazvale veliki interes i potaknule inovativne promjene u beauty svijetu, problematična koža sklona aknama je zasigurno najzahtjevniji tip kože. Većina maski namijenjena takvom tipu kože nerijetko je izuzetno agresivna. Ipak, na beauty sceni nedavno se istaknula maska u nježnoj baby plavoj boji koje donosi moćno djelovanje, ali istovremeno ostaje nježna prema vašoj koži. Ako imate problema s aknama, ovo je možda ona savršena maska koju ste tražili.

SAVRŠENA MASKA ZA LICE ZA KOŽU SKLONU AKNAMA

Objavu dijeli AHAVA (@ahava)

Najnovija maska za lice o kojoj je priča je Ahava Mineral Mud maska koja će oduševiti sve one koji imaju problematičnu kožu sklonu aknama jer će ih se riješiti u jednom danu. Genijalnost Ahava maske za lice krije se u njezinoj formuli. Najsličnija GlamGlow Supermud Clearing Treatment maski koja je oduševila svijet još prošle godine, Ahava maska ističe se dodanom dozom hidratacije koje je problematičnoj koži itekako potrebna. Za razliku od sličnih maski za problematičan ten koje će prilikom sušenja na licu dobiti brojne pukotine koje savršeno prenose njihovo djelovanje na kožu, Mineral Mud maska takvo će djelovanje imati samo na prištiće, dok će ostatak lica dobiti dubinsko čišćenje i njegu.

Idealna ne samo za problematičnu kožu sklonu aknama, već i za najosjetljiviju kožu, Ahava maska donosi spoj gline koja dubinski čisti kožu i izvlači nečistoće iz nje te granula jojobe i glicerina koji umiruju i njeguju kožu.

Objavu dijeli AHAVA (@ahava)

Ahava ‘Mineral Mud’ masku za lice možete pronaći i naručiti na službenoj stranici brenda.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori