5 frizura koje možete isprobati bez posjete frizerskom salonu

5 frizura koje možete isprobati bez
posjete frizerskom salonu

@wethepeoplestyle

Za novu sezonu mnogi često biraju i novu frizuru. Međutim, to ne mora znači da nužno morate zakaziti i termin u frizerskom salonu, već novu frizuru možete napraviti i u kućnoj radinosti. Pritom ne mislimo na novu dužinu kose, već na nekoliko trikova koje smo posudili od trendseterica sa street stylea i društvenih mreža, a istaknule su se kao vrlo trendi izbor. U nastavku donosimo nekoliko odličnih frizura koji nose epitet najpopularnijih za nadolazeće dane.

Niski konjski rep

frizura
@happilygrey

Rep više nije rezerviran za ležerna i sportska događanja, već ga žene nose kao frizuru u svakodnevnim prilikama poput odlaska na posao, ali i u formalnijima. Na društvenim mrežama možemo vidjeti sve više street style fotografija na kojima trendseterice nose niski rep. On dolazi u jako opuštenoj verziji, a stiliziran je jednostavnim ukosnicama. Ako želite elegantniji dojam, niski rep možete začešljati i zalizati te ukrasiti upečatljivom ukosnicom.

Niska punđa

frizura
@fakander

Isto kao i rep, ni punđa više nije rezervirana isključivo za ležerne prigode, već izvrsno izgleda u svim prigodama, a najpopularnija je ona u potpunosi razbarušena i pričvrsnuta upečatljivom ukosnicom.

Razdjeljak po sredini

frizura
@_hollyt

Strogi razdjeljak po sredini prvo smo vidjeli na modnim pistama na revijama Phillipa Lima, Ann Demeulemeester i Cynthie Rowley, a trendseterice su ovakvu frizuru odmah prihvatile pa je nose na svoj način u nekoliko varijanti. Jedna od najpopularnijih je ona u kojoj dolazi do igre različitih tekstura – uz vlasište je ravnija, a prema vrhovima se stvaraju valovi i postaje razigranija.

Valovi u dugačkoj kosi

frizura
@anoukyve

Razbarušeni valovi nisu više rezervirani samo za bob i lob, već se sve više nose i na dugačkoj kosi, a frizeri kažu da kroz ovakvo stiliziranje provlači tipičan pariški vibe jer se dobiva messy efekt. Ako se odlučite za ovakvu frizuru, u beauty rutinu ubacite regenerator za kosu koji će pomoći kovrče održati zdravima i lijepima.

Slojeviti bob

frizura
@kristin_ess

Bob s dodatkom teksture već je nekoliko sezona jedna od najpopularnijih frizura, a u kućnoj se radinosti vrlo lako može postići uz peglu za kosu ili figaro. Bez obzira na dužinu boba i prirodnu gustoću ili teksturu kose, slojevi u kosi će je dodatno oživjeti i dati potrebnu dozu volumena.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori