Najizdržljiviji tekući mat ruž koji možete pronaći u drogerijama

Najizdržljiviji tekući mat ruž koji
možete pronaći u drogerijama

Objavu dijeli Lucy Hale (@lucyhale)

Novi trendovi iz sezone u sezonu mijenjaju beauty svijet. Kremasti ruž za usne koje su obožavale unatrag nekoliko desetljeća obožavale generacije žena sada u posljednjih nekoliko godina zamijenio je izdržljivi tekući ruž. Svoju popularnost tekući ruž duguje spoju preciznog aplikatora, izdržljivosti i šarenoj paleti boje te raznolikosti finiša koji ostavlja na usnama. Baš poput crvenih i nude nijansa koje su očekivano oduševile sve beauty obožavatelje, mat efekt osvojio je beauty scenu efektnim izgledom i impresivnom izdržljivošću.

NAJIZDRŽLJIVIJI DROGERIJSKI TEKUĆI RUŽ

Većina tekućih ruževa za usne je donijela odgovor na našu potragu za savršenim ružem za usne koji će se ne našim usnama zadržati od jutra do večeri. Ipak, među novim omiljenim ruževima za usne ubrzo se istaknulo nekoliko očitih favorita. Nakon Bourjois Rouge Edition Velvet tekućih ruževa, Maybelline SuperStay Matte Ink su novi drogerijski favorit koji će nadmašiti sva vaša očekivanja.

Maybelline SuperStay Matte Ink ruž za usne donosi spoj nevjerojatno izdržljive formule, preciznog aplikatora koji će stvoriti onaj besprijekoran potez ruža na usnama i razigrane palete boja u kojoj će baš svatko pronaći svoju savršenu nijansu.

Od nježnih nude tonova do raskošnih crvenih i ružičastih nijansi, Maybelline SuperStay Matte Ink stvorit će efektan izgled koji će se na vašim usnama zadržati baš cijeli dan. Iako mnogi ruževi za usne obećavaju nevjerojatnu izdržljivost, rijetki od njih će zaista izdržati cijeli dan. SuperStay Matte Ink oduševit će vas jer će vam na kraju dani biti potreban moćni odstranjivač šminke da biste ga skinuli.

Jedan od najboljih tekućih ruževa za usne s mat efektom iz Maybelline SuperStay kolekcije koji se može mjeriti i s mnogo skupljim verzijama pronađite po vrlo pristupačnoj cijeni u najbližoj drogeriji, a predivne nijanse otkrijte u nastavku.

Učitati još
Zatvori