Najizdržljiviji tekući mat ruž koji možete pronaći u drogerijama
Najizdržljiviji tekući mat ruž koji možete pronaći u drogerijama

Najizdržljiviji tekući mat ruž koji
možete pronaći u drogerijama

Tekući ruž jednom kada se pojavio na beauty sceni postao je instantni hit. Od tada tekuće ruževe ništa nije skinulo s trona, još uvijek su smatrani najtrajnijim make up proizvodom za usne. Danas oni, pak, više nisu isključivo mat, sada su tu vinil inačice koje se sjaje i usnama daju puteni, mokri look. Popularnost tekućih ruževa zasniva se na preciznom aplikatoru, dugotrajnosti i širokoj paleti boja među kojima svatko može pronaći nešto za sebe. Čak i danas kada mat ruževe nekako manje koristimo uz sve dostupne sjajne nijanse, postoje neki koji su postali kultni i kojima se uvijek okrećemo kada želimo nešto postojano što će izdržati cijeli dan na usnama.

Kvalitetni tekući ruž mora biti postojan, ne smije se trusiti s usnica i ne smije ih pretjerano isušivati. Za mnoge se povremeno tvrdilo da su najizdržljiviji, no tek za nekolicinu njih to se pokazalo istinitim.

NAJIZDRŽLJIVIJI DROGERIJSKI TEKUĆI RUŽ

Prvi hit među trajnim ruževima svakako je bio Bourjois Rouge Edition Velvet. Tekući je to ruž koji podnosi čak i konzumaciju hrane i pića i ne miče se s usana. Na kraju dana čak ga je i teško skinuti ako nemate uljni čistač. Ipak, njega je s trona skinuo nešto povoljniji, a još izdržljiviji ruž – Maybelline SuperStay Matte Ink.

Maybelline SuperStay Matte Ink ruž za usne spoj je iznenađujuće izdržljive formule, preciznog aplikatora te ugodnog osjećaja na usnama. Uz to, tu je nebrojeno puno boja, od nude, preko ružičastih, crvenih, ljubičastih… Zaista bogat izbor za sve koji nose ruževe. Ovaj ruž savršen je za duge dane u kojima imate brojne obaveze, na kojima morate izgledati dobro, a ne stignete popraviti šminku. I za ovaj ruž će vam na kraju dana trebati snažan čistač kako biste ga skinuli s usana. Osim postojanosti, mnoge kod ovog ruža privlači i njegova pristupačna cijena, ali i činjenica da se radi o lako dostupnom drogerijskom proizvodu.

FOTO: Instagram (@sofiabits, @amelie.arndt)

Učitati još
Zatvori