Ljupko rumenilo po mjeri ljetne torbice

Ljupko rumenilo po mjeri ljetne torbice

Kada je riječ o rumenilima, najpoželjnije je kada su mala, kompaktna i lako nosiva u torbici gdje god krenuli. A upravo takva rumenila pronašli smo kod brenda Maskcara Beauty i u njih se zaljubili. Naravno, bila je to ljubav na prvi pogled zbog romantične ambalaže u kojoj se proizvodi brenda pojavljuju. Metalne kutijice u kakvima smo nekoć nosili bombone, sada su poslužile za make up i riječ je o doista sjajnoj ideji.

Maskcara Beauty rumenila

rumenilo 2

Osim rumenila, Maskcara Beauty u istom obliku donosi i pudere, highlightere te make up za konturiranje, no nas su najviše zainteresirala kremasta rumenila koja imaju još jednu funkciju, a to je ona da ih možete nositi i na usnama. U ponudi je ukupno osam nijansi i jedna je ljepša od druge – što iznutra, a što izvana. Nijanse se kreću od ‘nude’ preko jarkih pa sve do dubokih. Ukratko, za svakoga ponešto.

rumenilo3

Mogu se nanositi prstima, spužvicom ili kistom, a dok ih već aplicirate na jagodice obraza, ne zaboravite ni na usne. Ovi tonovi, naročito oni roskasti, razvedrit će lice i dati mu mladenački sjaj. A ovog ljeta, slatke kutijice bit će šarmantan dodatak vašoj kozmetičkoj torbici. Zbog toga što se izvrsno blendaju i nadograđaju po želji, Maskcara Beauty rumenila omiljena su i make up artistima. Pronaći ih možete ovdje.

 

Foto: Maskcara Beauty

Učitati još
Zatvori