Boja kose koju može isprobati svatko

Boja kose koju može isprobati svatko

Koliku je popularnost u prethodnoj godini ostvarila ružičasta boja, još uvijek je teško pojmiti. Zavladala je svijetom interijera, našim ormarima i naročito tenisicama, a nije zaobišla ni svijet ljepote, pa je uz roza ruževe za usne jedan od vrućih trendova ove sezone također postala roza boja kose.

Unatrag nekoliko mjeseci ovu su boju isprobale sve cool djevojke modne i showbiz scene, od Kendall Jenner i Belle Hadid, preko Hailey Baldwin i Suki Waterhouse, pa sve do glumice Hilary Duff.

Na nekoliko dana isfurale su je u različitim intenzitetima, bilo da se radilo o nježnoj i romantičnoj varijanti ružičaste ili onoj intenzivnijoj, kakvu je neki dan na Instagramu predstavila Suki. U kombinaciji s tamnim izrastom, dobile su boju koju će danas biti hrabrije nositi i mnoge druge djevojke. Želite li se i sami zabaviti roza bojom i isprobati nešto što dosad niste, svakako posjetite frizerski salon ili proučite neke od privremenih boja za kosu s kojima ćete i u udobnosti svog doma moći postići željeni pink rezultat.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori